вівторок, 14 липня 2020 13:15

Переказувати гроші з-за кордону можна безпечно та на картку будь-якого українського банку
6

Відтепер переказувати гроші з-за кордону в Україну через TransferGo можна не тільки на картки ПриватБанку — грошові перекази стали доступними на картки будь-якого банку в Україні.

Під час масового переходу на безготівкові платежі сервіс TransferGo стає як ніколи важливим, задовольняючи зростаючі потреби, як нових, так і вже існуючих клієнтів у цих складних умовах. Кількість клієнтів TransferGo у всьому світі перевищила два мільйони, серед них понад 500 тисяч українців.

"Ми отримували запити від клієнтів про перекази на картки всіх банків в Україні. Наша співпраця з ПриватБанком, нашим головним партнером в Україні, протягом останніх двох років перейшла на новий рівень, і ми раді надати українцям можливість переказувати гроші на картки всіх українських банків", — розповідає Анастасія Фоменко, менеджер з розвитку сервісу в Україні.

За час карантину стало менше можливостей для переказу готівки, тому у всьому світі люди, яким необхідно відправити гроші своїм рідним і друзям, стали більше покладатися на онлайн-сервіси переказу коштів. Переказати гроші з TransferGo можна за номером картки, за IBAN або на картку ПриватБанку.

TransferGo пропонує кілька варіантів доставки переказів незалежно від способу отримання:
• Зараз — за 30 хвилин.
• Стандартна — наступного дня ввечері.
• Сьогодні — того ж дня до 20:00.

Переказ за номером картки

 

Переказ за реквізитами IBAN

 

Переказ на картку ПриватБанку

 

Перевагою сервісу TransferGo є прозорість — відправник при створенні переказу бачить усі суми та терміни, вони не змінюються незалежно від курсу валют чи інших чинників, а саме:

• Суму, яка буде списана з його картки, вона не змінюється;
• Вартість доставки переказу, що є фіксованою. Вона не змінюється незалежно від суми переказу;
• Суму, яка буде зарахована на картку або рахунок отримувача до копійки. Ця сума теж не змінюється незалежно від стабільності гривні чи іншої валюти в Україні або в Європі;
• Термін доставки переказу, тобто, коли гроші будуть зараховані на картку або рахунок отримувача.

Сервіс має також дуже корисну функцію — можливість поділитися статусом переказу з отримувачем, що виглядає як посилання, що можна відправити в Viber, Messеnger чи Whatsapp, з детальною інформацією про суму та термін зарахування. Один клік — та отримувач все знає про свій переказ.

Найприємніша перевага TransferGo — україномовна та російськомовна служба підтримки. Працюючи за кордоном в іншому мовному та культурному середовищі, важливо мати можливість спілкуватися рідною мовою, тому спеціалісти служби підтримки TransferGo працюють не лише в робочі години, а також увечері та у вихідні. Кожний користувач сервісу може зателефонувати без використання роумінгу — підтримка доступна за телефонами в Україні, Польщі, Литві, Великобританії, електронною поштою та за допомогою месенджера Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Переказувати гроші з-за кордону можна безпечно та на картку будь-якого українського банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути