пʼятниця, 01 листопада 2019 21:10

Від $18 тис.: скільки коштують столичні квартири

Від $18 тис.: скільки коштують столичні квартири
У жовтні активно купували нерухомість. Попит упаде ближче до нового року. Фото: dom.ria.com

У жовтні найдешевше коштувала однокімнатна квартира площею 26 м² на вул. Теліги у Шевченківському районі столиці - $18 тис.

Житло площею 31 м² на вул. Радченко у Солом'янському районі продали за $24 тис. $45 тис. коштувала "однокімнатка" 47 м² на вул. Метрологічній у Голосіївському районі, передає АН "Благовіст".

Двокімнатну квартиру 75 м² у Голосіївському районі придбали за $50 тис. $51 тис. коштувало двокімнатне житло 55 м² у Дніпровському районі.

Однокімнатну квартиру 50 м² у Голосіївському районі віддали за $70 тис. У цьому ж районі за $100 тис. придбали "однокімнатку" 54 м². $101 тис. коштувала трикімнатна квартира площею 103 м² у Дарницькому районі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де в Україні найдешевші та найдорожчі квартири: ціни

У Солом'янському за $150 тис. купили трикімнатне житло 75 м². Квартиру площею 133 м² у Шевченківському районі придбали за $270 тис.

Найдорожче у жовтні коштувала чотирикімнатна квартира 187 м² у Шевченківському районі - $655 тис.

"Ринок нерухомості Києва б'є торішні рекорди. Тим, хто планує продавати нерухомість, я б порекомендувала поспішити, оскільки зараз відмінний час для цього. Ближче до нового року активність покупців буде знижуватися", – каже Олена Бібєрова, гендиректор агенства.

На вартість квартири найвідчутніше впливає метраж, площа кухні та поверх. За столичну " однокімнатку" 35 м² у середньому просять $35 тис. За житло 34 м² - $33 тис.

Зараз ви читаєте новину «Від $18 тис.: скільки коштують столичні квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути