пʼятниця, 13 листопада 2020 12:53

Ощадбанк знижує кредитні ставки для бізнесу

Ощадбанк знижує кредитні ставки для бізнесу
Ощадбанк знижує ставки для малого і середнього бізнесу на 2%. Фото: pixabay.com

Ощадбанк знижує ставки за основними кредитними програмами малого та середнього бізнесу на 2%, залежно від строку кредитної операції та фінансового стану позичальника.

До кінця поточного року бізнес-клієнти банку мають можливість поповнити обіговий капітал, придбати транспорт або обладнання за рахунок кредитних коштів зі ставкою від 12,25% річних у гривні, повідомила пресслужба Ощадбанку.

В установі наголошують, що вони одними з перших успішно реалізували державну програму "Доступні кредити 5-7-9%". Цього року підприємці вже отримали майже 800 доступних кредитів на 1,1 млрд грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сбербанк планує піти з України

Також Ощадбанк реалізує партнерські програми з постачальниками імпортних і вітчизняних транспортних засобів і техніки за зниженими ставками кредитування. Частину кредитного навантаження бере на себе партнер, у рамках деяких програм ставка становить 0,1% річних.

Ощадбанк знизив ставки на 0,5-2% за більшістю програм іпотечного кредитування для фізичних осіб при купівлі нерухомого майна на вторинному ринку.

Зараз ви читаєте новину «Ощадбанк знижує кредитні ставки для бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути