четвер, 29 березня 2018 17:22

Оголосили перші тендери на електричку до Борисполя

Оголосили перші тендери на електричку до Борисполя
Укрзалізниця хоче закупити роботи по монтажу металевих прогонових будов вартістю до 9,67 млн грн. Фото: УНІАН

Укрзалізниця оголосила два тендери у рамках оновленого проекту зі створення залізничного сполучення між Києвом і аеропортом Бориспіль.

За даними системи Prozorro, оціночна вартість робіт за першим тендером становить 112,67 млн грн. Він розбитий на два лоти. До першого входить будівництво опор естакади. Оцінили на рівні 103 млн грн. Має бути виконано до 30 вересня 2018 року, пише avianews.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна купить вертольоти у Франції

У рамках другого лота Укрзалізниця планує закупити роботи по монтажу металевих прогонових споруд вартістю до 9,67 млн грн. Кінцевий термін виконання - 31 жовтня 2018 року.

Оціночна вартість другого тендеру становить 17,02 млн грн. Він передбачає закупівлю робіт з фарбування та посилення металевих прогонових споруд з терміном виконання до 31 серпня 2018 року.

16 лютого прем'єр-міністр Володимир Гройсман повідомив, що уряд підтримав будівництво лінії швидкісного залізничного сполучення з аеропортом Бориспіль. У протоколі наради зазначений маршрут руху поїздів: вокзал Київ-Пасажирський - станція Видубичі - вокзал Дарниця - ДП Міжнародний аеропорт Бориспіль.

Пуск поїздів на новому маршруті має відбутися 1 грудня. Між Києвом і аеропортом Бориспіль курсуватимуть 11 рейкових автобусів PESA 620M, розрахованих на перевезення 91 пасажира. Також два рейкових автобуси PESA 630М на 192 пасажири.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили перші тендери на електричку до Борисполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути