середа, 26 квітня 2017 11:35

Оформити онлайн-кредит в Україні

Оформити онлайн-кредит в Україні

Кредит - це позика певної суми грошей у спеціалізованій фінансовій компанії або банку. Зазвичай кредити дають під той чи інший відсоток, тобто крім основної суми, яку Ви зайняли, Ви погоджуєтесь виплатити і відсотки, що набігли за цей час. Кожен з нас хоч раз в житті брав гроші в кредит. Але далеко не кожен знає, що з 2010 року можна оформити онлайн - кредит в Україні. Кредит онлайн - це послуга, завдяки якій можна оформити позику через інтернет, не звертаючись до відділення кредитування.

Найпопулярнішою компанією з онлайн кредитування в Україні є Швидко Гроші. Торгова марка ШвидкоГроші брала участь в рейтинговому дослідженні, проведеному в рамках щорічного конкурсу "Фаворити Успіху". Конкурс торгових марок "Фаворити Успіху" є конкурсом публічних громадських заходів, що проводяться в Україні з 2003 року. Метою цього конкурсу є визначення кращих в сфері надання товарів та послуг, а також з метою їх просування на ринку і збільшення лояльності бренду при їх позиціонування в якості переможців.

Компанія ШвидкоГроші пропонує Клієнтам вигідні умови у сфері онлайн кредитування. Суму, яку можна отримати в позику Ви вибираєте на сайті самі за допомогою онлайн калькулятора. Вона становить від 400 до 3000 грн. При повторному зверненні в компанію сума може бути збільшена. Термін на який можна оформити кредит від 7 до 14 днів, з можливістю продовження. Відсоток кредитування - мінімальний, один з найнижчих серед компаній, спеціалізованих на видачу онлайн - кредитів. Він становить всього 2% від взятої суми в день, при цьому в компанії не існує ніяких прихованих платежів або переплат. Все прозоро і чесно. Вік для кредитування від 18 до 60 років. Документи, які потрібні для оформлення - паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Достатньо всього 20 хвилин Вашого часу для отримання необхідної суми.

Тепер трохи про саму процедуру оформлення кредиту онлайн в Україні. Першим кроком потрібно зайти на сайт компанії ШвидкоГроші. Вибрати необхідну Вам суму і визначитися з терміном кредитування. Після цього залишити заявку і з Вами протягом 5 хвилин зв'яжеться фахівець і допоможе в телефонному режимі оформити заявку на кредит. Після позитивного рішення, яке Ви дізнаєтеся через 10 хвилин після оформлення заявки, Вам запропонують підійти в будь-яке відділення компанії для підписання договору та отримання готівки. Відділення компанії ШвидкоГроші розташовані в більш ніж 40 містах України, тому Вам не доведеться витрачати багато часу для їх пошуку. При повторному зверненні досить буде за допомогою онлайн калькулятора вибрати суму і період кредитування, після чого перевірити надходження коштів на Вашу банківську карту.

Підіб'ємо підсумки, в сьогоднішній статті Ви дізналися про умови онлайн кредитування і всіх позитивні сторони сервісу компанії ШвидкоГроші.

Зараз ви читаєте новину «Оформити онлайн-кредит в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути