понеділок, 10 листопада 2014 15:24

Одеський ринок "7-й кілометр" вже cплатив до держбюджету 101,5 млн грн

Одеський ринок "7-й кілометр" вже cплатив до держбюджету 101,5 млн грн

На сьогоднішній день ТОВ "Промтоварний ринок" (одеський ринок "7-й кілометр") вже перерахувало понад 101,5 млн грн податкових відрахувань і, за прогнозами підприємства, обсяг даних відрахувань за підсумками 2014 р. буде вище, ніж торік. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

В офіційному повідомленні зазначається, що з 2009 р. зберігається позитивна динаміка показників сплати податків ринком. У 2009 р. до казни було перераховано 109,5 млн грн, у 2011 - 112,5, а у 2013 - 124,5 млн грн.

"Промтоварний ринок веде абсолютно відкриту фінансову діяльність відповідно до українського законодавства, всі статті доходів та надходження коштів - прозорі і постійно перевіряються контролюючими органами. Підприємство керується принципами соціальної відповідальності та інноваційного розвитку, які реалізуються не тільки через наповнення державного бюджету, соціальні програми та відрахування до соціальних фондів, впровадження нових стандартів організації торгівлі", - наголошується в офіційному повідомленні.

Щороку "7-й кілометр" не тільки відраховує понад 125 млн грн податків державі, а також виділяє понад 2,5 млн грн на благодійні цілі.

Підприємство є ініціатором безлічі благодійних та соціальних проектів. Зокрема, на постійній основі надає підтримку школі-інтернату для дітей з вадами у психофізичному розвитку (м. Білгород-Дністровський), дитячому відділенню Одеської обласної психіатричної лікарні №2; громадським організаціям ветеранів та інвалідів Овідіопольського району Одеської області, виділяє адресну допомогу дітям-інвалідам, чорнобильцям, афганцям, лікувальним і соціальним установам регіону.

У вересні-жовтні 2013 р. адміністрація та підприємці промринку передали 20 т гуманітарної допомоги постраждалим від сильної повені жителям сіл Тарутинського району Одеської області. Благодійний вантаж відправлявся в два етапи, шістьма вантажівками, і був особисто переданий представниками ринку постраждалим від повені людям.

У 2014 р. основні засоби, передбачені на благодійність, спрямовані на підтримку військових частин української армії. За рахунок коштів підприємства закуплені та передані формений одяг для діючих військових підрозділів, посуд для мобільного польового госпіталю. В одну з частин переданий спеціалізований бензовоз з пальним. Ще для кількох закуплені засоби зв'язку, техніка, матеріали для життєзабезпечення і нормального функціонування військових частин, чисельність яких значно побільшала.

В серпні на промринку також пройшов марафон зі збору гуманітарної допомоги для учасників АТО. Завдяки небайдужості підприємців "7-го кілометра" спільно з адміністрацією було передано понад 10 т одягу, взуття, постільних речей, питна вода для 500 дітей з інтернатів та будинків дитини Луганської області, які розміщені в смт Сергіївка під Одесою. Допомога була настільки об'ємна, що підприємство двічі споряджав гуманітарний поїзд до Сергіївки.

Нагадаємо, ТОВ "Промтоварний ринок" - володар десятків різноманітних нагород, лідер безлічі рейтингових списків. Так, за версією Національного бізнес-рейтингу за результатами економічної діяльності в 2012-2013 рр., промтоварний ринок був визнаний "Лідером галузі" серед торгових підприємств країни. За підсумками Всеукраїнського рейтингу "Сумлінні платники податків - 2012" визнаний кращим великим сумлінним платником податків України в сфері торгівлі та послуг. У 2012 і 2013 рр. "7-й кілометр" став лауреатом рейтингу "Народне визнання" в номінації "Лідер у сфері підприємництва" та "Лідер у сфері торгівлі" на думку мільйонної читацької аудиторії відомих українських видань - "Аргументи і Факти", "Комсомольска правда", "Теленеділя","Наше місто","Фаворит успіху ". У 2013 р. в конкурсі Одеської облдержадміністрації підприємство було визнано "Благодійником року", а в 2014-му отримало "золото" Національного бізнес-рейтингу та визнано "Лідером галузі" серед великих підприємств Одеського регіону за підсумками 2013 р.

Зараз ви читаєте новину «Одеський ринок "7-й кілометр" вже cплатив до держбюджету 101,5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути