середа, 05 липня 2017 21:10

Назвали продукти харчування, які найчастіше купують в інтернеті

Назвали продукти харчування, які найчастіше купують в інтернеті
В інтернеті часто купують вегетаріанські та дієтичні продукти, сири, горіхи, крупи. Фото:FoxSale

Українці почали частіше купувати продукти харчування в інтернеті, повідомляє Prom.ua.

Замовляють переважно продукти тривалого зберігання, або купують оптом певні товари. На 50% виріс попит на здорові продукти харчування. Серед найпопулярніших онлайн-покупок - вегетаріанські та дієтичні продукти: безглютенові шоколадні суміші, арахісова паста, хлібці та банановий хліб, продукти на основі насіння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як китайські інтернет-магазини обманюють покупців - експерт

Сири на другому місці за популярністю. Попит на них виріс на 57%, а ціна — на 437 грн. В 2015 році вартість одного "сирного замовлення" була 134 грн. У 2017 році — 568 грн. Це пов'язане, зокрема, зі зростанням популярності дорогих імпортних сирів — пармезану, маскарпоне та ін. На горіхи попит виріс на 83%. Фрукти, ягоди, крупи - на 70%.

"Українці звикли купувати продукти в супермаркетах та крамницях, бо там на місці можна перевірити якість товару. Але все частіше покупці замовляють онлайн імпортні, специфічні продукти, які не продаються в звичайному магазині. Перед святами попит на продукти зростає на 30-40%", — говорить Іван Портний, керівник маркетплейса Prom.ua.

Найбільше покупок в інтернеті українці роблять у понеділок. Жінки частіше купують косметику і дитячі товари, а чоловіки - товари для спорту та автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «Назвали продукти харчування, які найчастіше купують в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути