понеділок, 26 грудня 2016 16:34

Назвали нових керівників Приватбанку

Назвали нових керівників Приватбанку

Призначений новий склад керівників націоналізованого Приватбанку. Прес-служба установи повідомляє, що в новому складі правління майже половину становлять чинні менеджери банку.

Першим заступником голови правління, який відповідатиме за розвиток системи обслуговування корпоративних клієнтів, малого бізнесу, розширення програми мікрокредитування підприємців КУБ та співпрацю із торговельними мережами, призначили Олега Сергеєва, який свого часу керував Західним регіональним управлінням Приватбанку та працював у керівництві інших українських банків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-правління Приватбанку прокоментувало інформацію про виведені мільярди

Система управління ризиками банку буде під контролем Олександра Дубровіна. Керівником роздрібного бізнесу став Олексій Шабан, який працює в установі понад 20 років й очолював напрямок з обслуговування індивідуальних віп-клієнтів.

Членом правління банку та керівником "Центру електронного бізнесу" і напрямом у роботі з Big Data призначили Сергія Харитича, який працював у лабораторії інновацій Приватбанку з моменту її створення.

Членом правління банку, який відповідатиме за розвиток служби безпеки, юридичного напряму та служби фінмоніторингу, став Олексій Бережний, який "має великий досвід керівництва відповідними підрозділами".

Заступник голови правління Олександр Дрелінг відповідатиме за розвиток Back-office, інформаційних технологій та "Приватмаркету".

Керівником казначейства і куратором інвестиційного бізнесу в новому правлінні банку буде заступник голови Галина Пахачук. Головним бухгалтером банку призначили Валентину Ярмоленко, напрямом "Аудит" керуватиме В'ячеслав Ветлужських.

Зараз ви читаєте новину «Назвали нових керівників Приватбанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути