четвер, 28 травня 2020 14:55

Назвали банк, який подовжив кредитні канікули для бізнесу

Назвали банк, який подовжив кредитні канікули для бізнесу
ПриватБанк подовжив до кінця липня 2020 року кредитні канікули для клієнтів малого та середнього бізнесу й підприємців. Фото: pixabay.com

Приватбанк подовжив до кінця липня 2020 року кредитні канікули для клієнтів малого та середнього бізнесу й підприємців, які впровадили з початку березня на період карантину.

Про це повідомляє пресслужба банку.

Таке відтермінування платежів діє для всіх клієнтів малого та середнього бізнесу за продуктами "Кредитний ліміт на рахунку" та "Кредитний ліміт підприємницький", за якими вимогу обов'язкового щомісячного обнулення лімітів перенесено на 31.07.2020 року. Для отримання відтермінування щодо відсотків і щомісячних комісій клієнтам необхідно додатково подати заявку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці зможуть брати кредити на житло під 10%

Кредитні канікули Приватбанк запровадив як за кредитами без простроченої заборгованості, так і за кредитами, які не були погашені вчасно з початку березня. Також до кінця липня подовжено ненарахування штрафів і пені по всіх раніше прострочених кредитах клієнтів малого та середнього бізнесу.

За 100 днів роботи програми "Доступні кредити 5-7-9%" банки видали 462 кредити на 283,5 млн грн.

Однак на 15 травня підприємці подали 1241 заявку на отримання грошей. Найчастіше у кредиті відмовляють через необґрунтованість бізнес-плану, недостатню кредитоспроможність і ділову репутацію, повідомила пресслужба Міністерства фінансів.

Зараз ви читаєте новину «Назвали банк, який подовжив кредитні канікули для бізнесу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути