вівторок, 18 жовтня 2016 10:33

"Народний фронт" ініціює розстрочку на комуналку для тих, хто не отримує субсидії

"Народний фронт" ініціює розстрочку на комуналку для тих, хто не отримує субсидії

На засіданні фракції "Народного фронту" 17 жовтня за ініціативи лідера партії Арсенія Яценюка прийняли рішення запропонувати уряду запровадити розстрочку комунальних платежів на 12 місяців для громадян, що не підпадають під програму субсидій.

Про це повідомили журналістам по завершенні засідання керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак та представник "Народного фронту" в уряді, міністр юстиції Павло Петренко.

"Фракція підтримує ініціативу, яку розглядав уряд Арсенія Яценюка щодо розстрочки платежу на 12 місяців", - зауважив Максим Бурбак.

Павло Петренко зазначив, що фракція запропонує уряду "прийняти рішення про розстрочку оплати комунальних платежів на 12 місяців – тобто, щоб платіжки, які отримують українці цьогоріч, не відрізнялися від минулорічних".

"Щоб ті люди, які отримують субсидію, мали мінімальні платежі. А ті українці, які не мають можливості оформити субсидії, могли зробити розстрочку на 12 місяців і спокійно пройти опалювальний сезон", - додав міністр.

Зараз ви читаєте новину «"Народний фронт" ініціює розстрочку на комуналку для тих, хто не отримує субсидії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути