Ексклюзиви
середа, 01 квітня 2020 12:23

Нафтогаз залишив один із топменеджерів

Нафтогаз залишив один із топменеджерів
Андрій Фаворов також припиняє тимчасово здійснювати повноваження генерального директора АТ "Укргазвидобування". Фото: facebook.com/mewhoelse

Пост директора з інтегрованого газового бізнесу НАК "Нафтогаз " залишив Андрій Фаворов.

Крім того, Фаворов припиняє тимчасово здійснювати повноваження генерального директора АТ "Укргазвидобування", передає пресслужба Нафтогазу.

Кадрові зміни пов'язано з продовженням трансформації групи "Нафтогаз". Так діяльність із видобутку та реалізації газу об'єднали в один дивізіон на період дії ПСО. З 1 травня 2020-го Україна зобов'язалася повністю лібералізувати ринок постачання газу побутовим споживачам і забезпечити умови для конкуренції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Премію Нафтогазу пропонують розділити між українцями: подробиці

Під керівництвом Фаворова вдалося оптимізувати програму видобутку газу, запровадити оцінку економічної ефективності інвестиційних програм і продовжити диверсифікацію поставок газу з Європи. Так Україна ввійшла в опалювальний сезон 2019-2020 року з рекордними запасами газу за останні 10 років.

Перший заступник генерального директора Олександр Романюк тимчасово замінить генерального директора АТ "Укргазвидобування".

Андрій Фаворов заразився коронавірусом. Захворювання в нього підтвердилося в понеділок, 16 березня. Наступного дня захворіла його дружина - засновниця компанії Magonova&Partners Анастасія Магонова.

Зараз ви читаєте новину «Нафтогаз залишив один із топменеджерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути