Ексклюзиви
понеділок, 13 січня 2020 20:39

"Національний Корпус" анонсував нові мітинги проти розпродажу української землі – тепер по всій Україні

"Національний Корпус" анонсував нові мітинги проти розпродажу української землі – тепер по всій Україні

14 січня під стінами Верховної Ради розпочнеться спільна акція аграріїв і представників партії "Національний Корпус" проти зняття мораторію на продаж сільськогосподарської землі. Мітинг стартує о 8:00, та, за словами патріотів, супроводжуватиметься перекриттям доріг по всій Україні.

Про це повідомляється на Youtube-каналі політичної сили "Національний Корпус".

"Завтра, 14 січня, о 8:00 Національний Корпус разом з аграріями й фермерами розпочнуть пікет Верховної Ради, протестуючи проти ухвалення закону про розпродаж української землі. Також відбудеться перекриття доріг у великих містах – просимо вибачення за тимчасові незручності, але інакше влада чути не хоче", – повідомили представники партії.

У Нацкорпусі також у черговий раз звернулися до чинної влади з вимогою провести всеукраїнський референдум з приводу зняття мораторію на продаж сільськогосподарської землі.

"Ми категорично проти того, щоб під видом "земельної реформи" чинна влада за безцінь продавала українську землю в умовах війни, без врегульованого ринку та проведення аудиту. Також ми закликаємо владу виконати обіцянки та провести всеукраїнський референдум щодо питання землі", – заявили представники політичної сили.

Зауважимо, що вказана акція протесту запланована як безстрокова: це означає, що мітинги триватимуть до тих пір, поки влада не погодиться переглянути рішення про відкриття ринку землі.

Зараз ви читаєте новину «"Національний Корпус" анонсував нові мітинги проти розпродажу української землі – тепер по всій Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути