середа, 01 серпня 2018 14:58

На міжнародному форумі вирішуватимуть питання української економіки

На міжнародному форумі вирішуватимуть питання української економіки
4 вересня у місті Криниці-Здруй у Польщі розпочинає роботу 28 Економічний Форум. Фото:polradio.pl

4 вересня у місті Криниці-Здруй у Польщі розпочинає роботу 28 Економічний Форум.

Поглядами на економічну, політичну і суспільну ситуацію в світі діляться очільники урядів та парламентарії, представники найбільших фірм, експерти, представники науки, культури та ЗМІ з понад 60 країн. Про це повідомляється на офіційній сторінці події.

Упродовж трьох днів – з 4 по 6 вересня – учасники форуму шукатимуть відповіді на найбільш важливі питання у сферах безпеки макроекономіки, міжнародної політики, бізнесу та управління, охорони здоров'я, нової економіки, інновацій тощо, в тому чисоі і питання розвитку української економіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Африка може врятувати українську економіку

Економічний Форум у Криниці-Здруй є однією з найбільших конференцій у Центральній та Східній Європі, який щороку збирає понад 4 тис. гостей з різних країн світу.

Гості та учасники: Голови урядів та парламентів, міністри та парламентарії, президенти найбільших компаній, експерти, представники провідних громадських організацій, світу науки, культури та медіа з більш ніж 60 країн обміняються думками щодо поточної політичної, економічної та соціальної ситуації у світі, країнах ЄС, Польщі та країнах-партнерах.

Програма: три дні Форуму передбачають в цілому понад 100 панельних дискусій, виступів, обговорень та програмних блоків на теми співробітництва в соціальній, політичній та економічній сферах. Банкети, гала-концерти, інавгурації на нагородження.

Зареєструватись на форум можна за посиланням.

Зараз ви читаєте новину «На міжнародному форумі вирішуватимуть питання української економіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути