Ексклюзиви
понеділок, 15 травня 2006 13:52

На маріупольських пляжах просіюватимуть пісок

На пляжах Маріуполя прибиранням сміття займатиметься німецька машина, яка ретельно просіває пісок, вибираючи з нього дрібні та великі сторонні предмети. На придбання сміттєприбиральної машини з міського бюджету було виділено 75 тисяч гривень. Очікується, що сміттєприбиральна машина прибуде до Маріуполя до кінця травня.

В Україні на сьогоднішній день подібні автомобілі працюють в Одесі та Криму.

У той же час, сьогодні в Маріуполі відкривається пляжний сезон і комунальні підприємства прибирають пляжі міста своїми силами. За словами начальника комбінату комунальних підприємств Ігоря Федая, комунальники займаються збором сміття в прибережній зоні, ремонтують лавки, фарбують навіси і контейнери, встановлюють роздягальні та питні фонтанчики.

Напередодні пляжного сезону, начальник відділу гідрометпрогнозів Маріупольської гідрометобсерваторії Ніна Дягелець говорить, що погодні умови не сприятимуть відпочинку.

- Всі ці дні вода прогрівалася до 12 градусів, а температура повітря була від 15 до 17 градусів. У найближчі дні очікуються потепління, припинення опадів, температура повітря складатиме близько 20 градусів. Проте море навряд чи прогріється до курортної температури - максимум до 16 градусів, - сказала Дягелець, повідомляють Подробности.ua.

Зараз ви читаєте новину «На маріупольських пляжах просіюватимуть пісок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути