Ексклюзиви
четвер, 24 жовтня 2013 21:43

Ми не закриємо ринок для українських товарів, але пільгового режиму не буде - Путін

Ми не закриємо ринок для українських товарів, але пільгового режиму не буде - Путін
Фото: newsradio.com.ua
Росія в разі підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС не буде закривати ринок для її товарів, але існуючих переваг на російському ринку вони позбудуться, заявив президент РФ Володимир Путін.

На прес-конференції за підсумками саміту Євразес у Мінську Путін нагадав, що в СНД створена зона вільної торгівлі, членами якої є Україна і Росія.

"Ми залишаємо за собою право використовувати протокол номер шість Договору про ЗВТ, щоб захистити свій ринок. Це не означає, що ми будемо забороняти ввезення на російський ринок українських товарів, але це означає, що ці товари не будуть користуватися пільговим режимом в рамках зони вільної торгівлі", - сказав Володимир Путін.

За його словами, в даній ситуації на українські товари просто буде поширено режим найбільшого сприяння. "Тобто товари українського виробництва будуть поставлені в те ж положення, як і всіх інших країн світу - членів СОТ", - заявив Путін.
Зараз ви читаєте новину «Ми не закриємо ринок для українських товарів, але пільгового режиму не буде - Путін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

154

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути