четвер, 02 серпня 2012 10:00

МТС знижує ціни

МТС знижує ціни

Огірки в Лондоні, вершкове масло в Парижі, яловичина в Берліні - виявляється, ціни на ці та багато інших продуктів є набагато нижчими в Європі, аніж в українській столиці. Така ж сама історія і з одягом, побутовою хімією - багато українців вже призвичаїлися закуповуватися в Польщі, Італії, Туреччині, Угорщині... Економія часом доходить до 60%. А от користуватися мобільним зв'язком, виявляється, в Україні набагато вигідніше, ніж у сусідніх країнах.

Приміром, за даними міжнародних досліджень, в Чехії спілкування впродовж місяця обходиться в середньому 30 доларів, в Австрії та Німеччині - близько 40 доларів. Середній місячний рахунок поляка - 20 доларів, росіянина - більше 15-ти. Українець же, в середньому, витрачає 30-40 грн. або менше 5 доларів на місяць, - в десяток разів менше, ніж італієць, якому балачки обійдуться в кругленьку суму - приблизно 50 євро на місяць.

До речі, через недешевий зв'язок у цій країні навіть традиція з'явилася: відправляти телефонні "привіти" (скуілло - squillo) тривалістю в один гудок - безкоштовне нагадування про себе.

В українців такої потреби немає, ми говоримо за найнижчими цінами на мобільний зв'язок серед країн Європи - середня ціна за хвилину в Україні - 2 центи, тобто - лише 16 копійок!

Парадокс: на відміну від цін на одяг, продукти харчування, вартість мобільного зв'язку продовжує знижуватися, незважаючи на інфляцію. Так, з 1 серпня знизила тарифи МТС - до 20%. Ціни впали не лише на дзвінки в мережі оператора після вичерпання безкоштовних хвилин (з 0,75 до 0,60 грн./хв), а й на номери інших операторів, на міські номери, а також на відправку MMS. Тому абоненти МТС і наговорюють понад 600 хвилин на місяць - більше тільки у американців.

Зараз ви читаєте новину «МТС знижує ціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути