Ексклюзиви
понеділок, 06 червня 2016 15:25

М.С.Л. вдруге отримала "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри"

М.С.Л. вдруге отримала "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри"

31 травня в місті Марракеш (Марокко) на урочистій церемонії, яка передувала відкриттю Генеральної Асамблеї Європейської Асоціації державних та ТОТО лотерей, українській компанії "М.С.Л." вдруге було вручено "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри".

Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

"М.С.Л. єдиний з лотерейних операторів в Україні привів свої бізнес-процеси у відповідність до європейських стандартів відповідальної гри. Отримання цього Сертифікату – честь для нас і чергове підтвердження нашої відкритості, чесності та відповідальності" - зазначив представник компанії Андрій Урядов, який брав участь у церемонії вручення .

Таким чином, на сьогоднішній день М.С.Л. залишається єдиним оператором державних лотерей на пострадянському просторі, який зміг отримати в 2013 та підтвердити в 2016 свою відповідність головним принципам Європейської Асоціації державних та ТОТО лотерей.

Європейська Асоціація державних та ТОТО лотерей (The European State Lotteries and Toto Association - EL) – об'єднує лотерейні компанії Європейських країн, Ізраїлю та деяких країн СНД. Компанія "М.С.Л." стала членом EL ще у 1993 році, що стало визнанням її відповідальної прозорої та успішної діяльності.

У червні 2013 року компанія "М.С.Л." отримала "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри" від Європейської Асоціації державних та ТОТО лотерей і стала єдиним оператором лотерей в Україні та на пострадянському просторі, що отримав такий сертифікат. Отримання Сертифікату свідчило про те, що усі бізнес-процеси кампанії приведені у відповідність до європейських стандартів, які спрямовані захищати інтереси гравців у лотереї.

Зараз ви читаєте новину «М.С.Л. вдруге отримала "Сертифікат відповідності стандартам відповідальної гри"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути