понеділок, 16 жовтня 2017 13:53

Міжнародний потяг змінив напрям руху

Міжнародний потяг змінив напрям руху
Міжнародний потяг курсуватиме лише до станції Медика.Фото:svitua.com.ua

Від сьогодні і до 27 жовтня 2017 року, в зв'язку з проведенням робіт з модернізації за-лізничної лінії на території Польщі, рух поїздів по колії 1520 мм на дільниці Переми-шль – Хурко не здійснюватиметься. ПАТ "Укрзалізниця" звертає увагу пасажирів, що в зазначений період швидкісні поїзди Інтерсіті+, які курсують з України до Польщі, об-межуватимуть маршрут прямування до станції Медика (Польща) та до Львова. Повідо-мляють на сайті Укрзалізниці.

Другий поїзд Інтерсіті+ до Польщі - №716/715 Київ – Перемишль – Київ через Вінни-цю, Хмельницький, Тернопіль – у період з 16 по 27 жовтня курсуватиме діючим розк-ладом, але з обмеженням маршруту до ст. Львів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці понесли гроші в банки: названа головна причина

Також у зв'язку з проведенням модернізації колії на дільниці Перемишль – Хурко від-будуться зміни в курсуванні вагонів у складі поїзда №51/52 Варшава/Вроцлав – Львів. Так, до початку колійних робіт на дільниці Перемишль – Хурко останній раз вагон Ва-ршава – Львів відправиться з Варшави 14 жовтня та прибуде до Львова 15 жовтня, зво-ротно відправлення вагона зі Львова 15 жовтня та прибуття до Варшави 16 жовтня. Ва-гон Львів – Вроцлав останній раз відправлятиметься зі Львова 14 жовтня та прибува-тиме до Вроцлава 15 жовтня, зворотно відправлення зі Вроцлава 15 жовтня та прибуття до Львова 16 жовтня.

Після завершення робіт із модернізації колії вперше вагон Варшава – Львів відпра-виться з Варшави 27 жовтня та прибуде до Львова 28 жовтня, а зворотно зі Львова – 28 жовтня та прибуття до Варшави 29 жовтня. Вагон Львів – Вроцлав відправиться зі Львова 27 жовтня та прибуде до Вроцлава 28 жовтня, зворотно відправлення із Вроц-лава 28 жовтня та прибуття до Львова 29 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародний потяг змінив напрям руху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути