Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2018 11:46

Міністр пояснив, як будуть відмовляти у субсидії

Міністр пояснив, як будуть відмовляти у субсидії
Щоб оформити субсидію потрібно звернутися у найближче управління соціального захисту населення із заявою і декларацією про доходи. Фото: korrespondent.net

Відмовити українцям у субсидії можуть лише у "письмовому" вигляді. "Усна" відмова - незаконна.

"За законом "Про звернення громадян" та Положенням про порядок призначення житлових субсидій, орган соцзахисту зобов'язаний оформити заяву і декларацію. Після їхнього розгляду письмово повідомити заявника: призначена чи не призначена йому субсидія. Крім того, потрібно обґрунтувати прийняте рішення", - заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, повідомили у Мінсоцполітики.

Отримувати субсидію зможуть ті домогосподарства, чиї доходи не дозволяють у повному обсязі сплачувати житлово-комунальні послуги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці отримали субсидію менше 100 грн

Щоб оформити субсидію, потрібно звернутися до найближчого управління соціального захисту населення із заявою та декларацією про доходи.

З 1 липня в Україні запрацював реєстр одержувачів субсидій. Завдяки цьому вдалося виявити понад 20 тис. українців, які отримували подвійну субсидію та були зареєстровані у 2 регіонах одночасно.

Зараз ви читаєте новину «Міністр пояснив, як будуть відмовляти у субсидії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути