четвер, 28 листопада 2013 12:30

Міліції накупили дозиметрів майже на 1 мільйон гривень

Міліції накупили дозиметрів майже на 1 мільйон гривень
МВС закупить дозиметри-радіометри. Фото: dt.ua

Міністерство внутрішніх справ замовило дозиметри-радіометри на загальну суму 998,4 тис. грн.

Інформація про відповідну тендерну угоду опублікована у "Віснику державних закупівель".

Торги виграло приватне підприємство "НВПП "Спаринг-Віст Центр". Фірма має поставити МВС 400 дозиметрів-радіометрів до кінця поточного року.

Ці прилади повинні бути завдовжки до 150 мм, завширшки до 80 мм., висотою до 30 мм, важити до 200 г. Час їхньої безперервної роботи має не менше 2000 год, а час вимірювання - до 70 секунд.

Вимірювання потужності еквівалентної дози гамма та рентгенівського випромінення - від 0,1 до 9 999 мкЗв/год., (при відносній похибці 15%). Енергетичний діапазон вимірювань - від 0,05 до 3,0 МеВ (при відносній похибці 25%).

Серед вимог також можливість програмування порогових рівнів спрацювання сигналізації, наявність звукової сигналізації ( спрацювання при перевищенні запрограмованих порогових рівнів потужності дози), підсвітки цифрового індикатора в нічний час та індикації розрядження джерел живлення, вмонтованого гамма-, бета-чутливого лічильника Гейгера-Мюллера. Діапазон робочих температур від - 20 до + 50 ˚С. Гарантійний термін зберігання - не менше 18 місяців.

Конкурентом "Спаринг-Віст Центр" був Завод техніки зв'язку і автоматики, але він запропонував вищу ціну за свої послуги - 1 млн 147,2 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Міліції накупили дозиметрів майже на 1 мільйон гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути