субота, 26 травня 2018 13:28

Мережу підірвали ціни на дитячий відпочинок

Мережу підірвали ціни на дитячий відпочинок
Зміни на 10 днів обійдуться від 4200 гривень.Фото:112.ua

Українці шоковані цінами в дитячих таборах. Зміни на 10 днів обійдуться від 4200 гривень. Повноцінний відпочинок буде коштувати від 15 до 25 тисяч гривень. Якщо виникає бажання відправити дитину за кордон, доведеться викласти 25-45 тисяч гривень. Про це Gazeta.ua заявляє Інна Хлусь, яка займається організацією дитячого відпочинку.

"Цього року табори вперше скоротили зміни до 7 днів. Ціни на відпочинок страшні. Українці, які приходять придбати тур в український табір купують тижневий тур у Туреччину. Дешевше відправити когось із родичів на шикарний курорт, ніж організувати відпочинок вдома", - пояснює Інна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна ввійшла до десятки країн з найбільшими витратами

Такі високі ціни на відпочинок експерти пояснюють майбутнім зростанням тарифів, підвищенням мінімальної зарплати та високим рівнем ремонтів, які зробили у таборах.

"Наші табори нічим не гірші польських чи болгарських. Так ціни виросли, але наприклад в таборі під Одесою окрім обов'язкової програми дітям забезпечують ще й вивчення англійської, на-вчають дайвінгу та серфінгу. Враховуючи при цьому п'ятиразове харчування, це прийнятні ціни", - каже бізнес- консультант Андрій Степановський.

Під час опитування міжнародна група визначила, що лише 20% батьків готова придбати путівку до дитячого табору. Переважна більшість батьків кияни.

Зараз ви читаєте новину «Мережу підірвали ціни на дитячий відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути