четвер, 10 серпня 2017 13:03

"Лопнув" головний банк Криму

"Лопнув" головний банк Криму
У один із головних банків окупованого Криму ввели тимчасову адміністрацію. Фото: ncrim.ru

У головному банку окупованого Криму - Генбанк - ввели тимчасову адміністрацію.

"Банк Росії ухвалив рішення про реалізацію заходів, спрямованих на підвищення фінансової стійкості АТ "Генбанк" у Сімферополі, враховуючи, що банк є значущим для Республіки Крим та Севастополя", - повідомляє Банк Росії, пише "ПРАЙМ".

Генбанк на 1 липня поточного року обіймав 119 місце в банківській системі РФ з активами в розмірі 33,2 млрд руб., власні кошти - 3 млрд руб., вклади населення - 15,3 млрд руб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаазький суд розпочинає справу "Нафтогазу" проти Росії

Генбанк створений 1993 року. Зараз інфраструктура кредитної організації вміщує понад 100 підрозділів, які представлені майже в усіх населених пунктах окупованого Росією півострова.

Напередодні стало відомо, що нелегітимний уряд анексованого Криму як акціонер Генбанка прийняв рішення залучити Собінбанк, що входить до групи банку "Росія", як системного інвестора. Джерело, знайоме із ситуацією, розповіло, що відділення Генбанка, які працюють в окупованому Криму, увійдуть до складу групи банку "Росія".

У курортних містах РФ відключатимуть електрику. Такий крок енергокомпанії вимушені зробити через аномально велике споживання світла в Криму та на півдні Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Лопнув" головний банк Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути