четвер, 15 жовтня 2020 14:41

Лікарня у Горішніх Плавнях отримала апарат гемодіалізу від Ferrexpo

Компанія Ferrexpo передала Лікарні інтенсивного лікування I рівня міста Горішні Плавні на Полтавщині апарат гемодіалізу "штучна нирка" Diapact, виробництва компанії BRAUN, Німеччина.

Цей апарат використовуватимуть у відділенні реанімації для проведення гемодіалізу пацієнтам із гострою нирковою недостатністю, поліорганною недостатністю, зокрема, викликаною Covid-19 та інтоксикаціями. Вартість цього обладнання - понад 1,1 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біланівський комбінат Ferrexpo передав допомогу лікарні "Кременчуцька"

"Ми вдячні компанії Ferrexpo за такий подарунок. Апарат допоможе підтримувати життєдіяльність наших пацієнтів. Дуже цінно, що крім допомоги для боротьби з коронавірусом, ми отримуємо обладнання, яке життєво необхідне й в не епідемічний період", - відзначили в медустанові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горішні Плавні залишаються найчистішим промисловим містом. Найбільш забруднене - Маріуполь

Компанія Ferrexpo продовжує стежити за ситуацією з поширенням коронавірусу, вивчати потреби лікарень та оперативно закривати їх у рамках своєї програми допомоги в боротьбі з Covid-19.

  Компанія Ferrexpo передала Лікарні інтенсивного лікування у Горішніх Плавнях німецький апарат гемодіалізу Diapact
Компанія Ferrexpo передала Лікарні інтенсивного лікування у Горішніх Плавнях німецький апарат гемодіалізу Diapact

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво та експорт високоякісних залізорудних котунів, використовуваних у виробництві сталі. Група Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером котунів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2019 році компанія виробила 10,5 млн т залізорудних котунів. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнама, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO.

Зараз ви читаєте новину «Лікарня у Горішніх Плавнях отримала апарат гемодіалізу від Ferrexpo». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути