понеділок, 14 березня 2016 16:11

Квитки на нічні поїзди з Києва до Одеси та Львова подешевшають

Квитки на нічні поїзди з Києва до Одеси та Львова подешевшають

"Укрзалізниця" повернула поїздам №106 / 106 і №91 / 92 статус "нічний швидкий", знизивши вартість проїзду з Києва до Одеси та Львова "за багаточисленими зверненнями громадян". Різницю у цінах куплених в касах квитків обіцяють повернути після поїздки. Тим, хто брав квитки через інтернет треба буде оформлювати претензію.

Про це пише "Дело"

Філія "Одеська залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" через числені звернення громадян та з метою забезпечення якісного обслуговування пасажирів з 27 березня 2016 року поверне фірмовому потягу першого класу №106 / 105 "Чорноморець" сполученням Одеса - Київ категорію "Нічний швидкий".

"Різниця вартості проїзних документів, оформлених за тарифом "Нічний експрес" з підвищеним коефіцієнтом фірмовості, до тарифу поїзда "Нічний швидкий" буде повертатися готівкою (з вини залізниці) за зверненням пасажира після завершення поїздки. Стосовно проїзних документів, оформлених пасажирами через інтернет - різниця вартості компенсується у претензійному порядку", - наголошується в повідомленні прес-служби Одеської залізниці.

Для отримання різниці вартості проїзду пасажирові необхідно звернутися після завершення поїздки в касу станції прибуття для оформлення заяви на повернення коштів.

Крім того, в прес-службі "Укрзалізниці" уточнили, що це ж стосується і проїзду потяга №91 сполученням Київ-Львів.

Нагадаємо, що наприкінці лютого "Укрзалізниця" анонсувала присвоєння статусу "нічний експрес" двом нічним потягам. При цьому, вартість квитків мала би збільшитися майже вдвічі.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на нічні поїзди з Києва до Одеси та Львова подешевшають». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути