Ексклюзиви
вівторок, 06 січня 2015 10:04

Кримчанам не дали загальноросійських пільг на проїзд

Кримчанам не дали загальноросійських пільг на проїзд
Фото: news.mail.ru

З 1 січня 2015 року в аннексированном Російською Федерацією Криму діють тільки українські пільги на проїзд у пасажирському транспорті. Вони діють лише при поїздках по території півострова, повідомляє Крим. Реалії.

Пільги на поїздки в Росію кримчанам, як і раніше, не надаються. Відповідне роз'яснення адміністрація керченського автовокзалу розмістила на віконці однієї з кас.

Крім того росіяни, які приїжджають до Криму, згідно з роз'ясненням, не можуть користуватися на півострові тими пільгами, які вони мають у поїздках по своїй країні.

"З 1.01.2015 всі пільги, які були при Україні, зберігаються тільки для жителів Криму з кримською пропискою і тільки для проїзду по Криму. Для поїздки в Україну (ветеранам та учасникам ВВВ) - тільки за талонами міжнародного зразка. Для поїздки на материкову Росію і росіян з Криму - пільг немає", - йдеться в оголошенні.

Зазначимо, що низка категорій громадян Росії, в тому числі ветерани та учасники війни, а також інваліди, мають право на безкоштовний проїзд у всіх видах наземного транспорту.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанам не дали загальноросійських пільг на проїзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути