середа, 15 квітня 2020 20:51

Кожному дорослому виплатили 1200 доларів
6

Усі громадяни у США отримали допомогу від уряду, щоб легше пережити коронакризу. Про це розповіла Ольга Кріп, яка 7 рік живе у США.

"Моя родина на депозитний рахунок від держави отримала 3400 доларів. По 1200 доларів допомоги на кожного дорослого члена родини і по 500 на дітей. В нас двоє синів шкільного віку. На допомогу ми не подавались і ніяких документів не підписували. Ми не є безробітними і на період карантину не втратили роботу. Таку ж допомогу отримали всі громадяни США", - каже Ольга.

Автор: olga_krip
  Ольга Кріп із США стверджує, що її родина отримала допомогу на кожного члена родини
Ольга Кріп із США стверджує, що її родина отримала допомогу на кожного члена родини

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці будуть затребувані і в Італії, і в Польщі: коли заробітчани повернуться на роботу

В Ізраїлі громадянам, які втратили роботу виплати 60-70% від зарплати $2150

"Люди, які не мають права на допомогу по безробіттю, отримають допомогу по прожитковому мінімуму від $420 до 610. На кожну дитину до 4 років дадуть ще $140. Всі, хто був в контакті з хворими на Covid-19 і змушені піти на двотижневу ізоляцію, отримають лікарняний. Бізнесмени отримають допомогу від $840 допомоги за березень і до $2240 за квітень. Сума залежатиме від річного обороту компанії. Також передбачені відстрочки всіх податків і в деяких регіонах відмінено плату за землю", - розповідає Наталя Давід, яка живе в Тель- Авіві.

Автор: nataly_litchi
  Наталя Давід, що мешкає в Ізраїлі каже, що держава виплатить 60-70% зарплати всі  працівникам
Наталя Давід, що мешкає в Ізраїлі каже, що держава виплатить 60-70% зарплати всі працівникам

У Фінляндії усім підприємцям, включаючи фрілансерів виплатять 600 євро допомоги. І ці гроші платитимуть три місяці.

"Батьки, які мають малих дітей отримають по 723 євро допомоги. Муніципалітети роздають школярам молодших класів пакети з продуктами, яких має вистачити на обіди. Підприємцям, які старанно сплачували податки нададуть допомогу у розмірі 2 тис. євро. В період карантину банкам дозволили сплачувати лише відсоток по іпотеці. Також в уряді виділили гроші на зниження ставок по кредитах", - каже Елизавета, яка живе у Фінляндії.

Автор: lisa_kiiski_fi
  У Фінляндії усім підприємцям, включаючи фрілансерів виплатять 600 євро допомоги
У Фінляндії усім підприємцям, включаючи фрілансерів виплатять 600 євро допомоги

В Туреччині під час карантину заборонено продавати маски. Їх можна видавати лише безкоштовно. Для того, щоб отримати маски від уряду, слід заповнити спеціальну форму на сайті пошти Туреччини.

"Власникам бізнесу на три місяці заборонили звільняти співробітників, але можна відправляти їх в неоплачувану відпустку. Для малозабезпечених передбачені продуктові набори і грошові виплати. Але статус малозабезпеченого треба підтвердити", - каже Тетяна Дуяр зі Стамбулу у Туреччині.

Автор: tanya_duyar
  Тетяна Дуяр з Туреччини, каже що всі громадяни можуть отримати безкоштовні маски. Для цього реєструються на спеціальному сайті
Тетяна Дуяр з Туреччини, каже що всі громадяни можуть отримати безкоштовні маски. Для цього реєструються на спеціальному сайті

В Італії держава виплатить зарплату всім працівникам приватних бізнесів, включаючи сільське господарство та риболовлю. На 2 місяці тут заборонили звільняти співробітників.

"Усі працівники отримають від 940 до 1100 євро зарплати. Навіть ті, які не працюють. Ті ж хто змушений працювати, матимуть бонус у 100 євро, якщо річна зарплата менше 40 тис євро. Держава сплатить 60% орендної плати за бізнес і відтермінували податки. Половину витрат на дезінфекцію приміщень та захист співробітників, які працюють держава також взяла на себе. Також 130 млн виділили на підтримку туризму та театру. Тим, хто купив квитки будуть давати ваучери- бонуси на суму відмінених спектаклів та концертів. Малозабезпечені родини підтримали талонами на їжу", - розповідає Ольга Осіпова з Італії.

Автор: olyosip_proitalia
  Ольга Осіпова з Італії запевняє, що 2 місяці заборонено звільняти працівників
Ольга Осіпова з Італії запевняє, що 2 місяці заборонено звільняти працівників
Через стрімке поширення коронавірусу у світі роботу можуть втратити близько 25 млн людей. Кількість безробітних може зрости через економічну та трудову кризи, які вже почали розгортатися через Covid-19. Цього можна уникнути, якщо міжнародна спільнота вживе необхідних заходів, як це було під час кризи 2008-2009 років, повідомила Міжнародна організація праці.
Зараз ви читаєте новину «Кожному дорослому виплатили 1200 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути