четвер, 26 грудня 2013 18:40

Костюк наполягає на подорожчанні проїзду в столиці з 25 січня

Костюк наполягає на подорожчанні проїзду в столиці з 25 січня

Столична влада ніяк не може визначитися, коли підвищувати тарифи на проїзд у комунальному транспорті. Михайло Костюк, заступник голови КМДА та координатор департаменту транспортної інфраструктури заявив, що ціни на квитки в тролейбусах, трамваях та метро зросте до трьох гривень вже з 25 січня 2014 року. Про це він сказав після проведення громадських слухань із приводу здорожчання проїзду.

Хоча два дні тому виконуючий обов'язки голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко повідомив, що підвищення ціни на проїзд у комунальному транспорті Києва відбудеться 1 лютого 2014 року.

Окрім цього Михайло Костюк повідомив після, що рішення про подорожчання вже прийняте, а громадські слухання влада проводить просто "формально".

"Чому в нас вартість продуктів однакова, що в Москві, що у Варшаві, що в Києві. А проїзд у тій же Москві коштує по-європейськи, а в нас - задарма? Рішення вже прийняте, воно буде запущене після 25 січня. Одноразовий проїзд у всіх видах транспорту коштуватиме 3 гривні. Вартість проїзних квитків не зміниться", - сказав Костюк.

Зараз ви читаєте новину «Костюк наполягає на подорожчанні проїзду в столиці з 25 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути