четвер, 29 листопада 2012 10:50

Корейці захотіли дати гроші українським аграріям

Корейці захотіли дати гроші українським аграріям
Фото: focus.ua

Товарообіг між Україною та Республікою Корея за 9 місяців 2012 року збільшився у порівнянні з аналогічним періодом минулого року в п'ять разів до $215 млн.

Про це 28 листопада йшлося на зустрічі делегації Міністерства аграрної політики та продовольства України на чолі з першим заступником міністра Іваном Бісюком з делегацією Республіки Корея.

"З експортованих цьогоріч Україною 5,5 мільйона тонн пшениці майже 1 мільйон тонн було відправлено до Кореї. Це значний об'єм", - додав Бісюк.

Він наголосив, що Україна зацікавлена у вивченні досвіду Кореї щодо реалізації інвестиційних проектів в аграрній сфері та розвитку сільських територій.

Своєю чергою міністр продовольства, сільського, лісового та рибного господарства Республіки Корея Су Кю Йонг зазначив, що підписання Меморандуму про співробітництво у сфері сільського господарства між країнами дасть змогу посилити товарообіг аграрної продукції та поглибити співпрацю у різних галузях сільського господарства України та Республіки Корея.

"Україна є стабільним партнером щодо поставок сільськогосподарської продукції. І на сьогодні представники нашого аграрного бізнесу вже готові інвестувати у сільське господарство України. Тому нас дуже цікавить співпраця з вами. Сьогодні ми плануємо підписання Меморандуму, який допоможе поглибити співробітництво між Республікою Корея та Україною в аграрній сфері", - наголосив Су Кю Йонг.

Зараз ви читаєте новину «Корейці захотіли дати гроші українським аграріям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути