Ексклюзиви
вівторок, 16 березня 2021 21:10

Кому за роботу готові платити понад 100 тис. грн

Кому за роботу готові платити понад 100 тис. грн
Шукають кандидатів, які мають відповідний багаторічний досвід. Фото: pixabay

Високі зарплати готові платити здебільшого топ-менеджерам та спеціалістам з елітної заміської нерухомості.

Підбірку відповідних вакансій підготувала robota.ua.

Product Manager у robota.ua

Онлайн-ресурс з пошуку роботи запрошує Product Manager у команду управління продуктом. Заробітна плата – 65-110 тис. грн. Очікування від кандидатів: глибокий досвід кастдеву та глибинних інтерв'ю; любов до чисел й аналізу даних; декілька років досвіду управління командою інженерів; англійська, достатня для спілкування з польськими колегами; досвід в Agile та Lean-практиках, особливо Scrum; стресостійкість; впевнене розуміння принципів роботи інтерактивних веб-додатків.

Керівник відділу закупівель

Компанія, великий трейдер зернових культур на вітчизняному та закордонному ринках збуту, запрошує у свою команду. Шукають кандидатів, які мають відповідний багаторічний досвід у закупівлі зернової продукції, вміють організувати не лише свій час, але й роботу підлеглих, вміють проводити ефективні та результативні переговори. Роботодавець пропонує зарплату 150 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За продуктами вигідно їхати в сусідні країни – українка розповіла, скільки коштує життя в Швейцарії

Фінансовий директор

Міжнародний фінансово-юридичний холдинг оголошує конкурс на вакансію. Потрібні кандидати, які мають досвід роботи з компаніями-нерезидентами і офшорними юрисдикціями; що знаються на вимогах, які пред'являють банки, як працюють іноземні аудитори; Tax Planning & Compliance. Пропонують зарплату 80-150 тис. грн.

Головний архітектор у "Енергомашспецсталь"

Виробництво продукції енергетичного, машинобудівного, суднобудівного, металургійного напрямків відкриває вакансію. Зарплата – 84-140 тис. грн. Вимоги: вища освіта – промислове та цивільне будівництво, архітектура; професійні знання нормативної бази з проєктування; знання технології та методів проєктування; успішний досвід ведення великих проєктів від ідеї до введення в експлуатацію; портфоліо – обов'язково; готовність до переїзду в Краматорськ.

Спеціаліст з елітної заміської нерухомості, елітний рієлтор у LuxEstate

Компанія, основною спеціалізацією якої є елітна і комерційна нерухомість, запрошує у свою команду фахівця. Зарплата – 50-250 тис. грн. Побажання до претендентів: навички переговорів і продажів; відповідальність, комунікабельність, активна життєва позиція; наявність автомобіля.

Під час вибору країни для трудової міграції українці надають перевагу державам ЄС. Більшість заробітчан виїжджає на сезонні роботи, однак кожен 3-й шукає роботу на довший термін.

Зараз ви читаєте новину «Кому за роботу готові платити понад 100 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути