субота, 27 березня 2021 21:10

Кому за роботу готові платити понад 50 тис. грн

Кому за роботу готові платити понад 50 тис. грн
Працедавці пропонують високі зарплати кандидатам із досвідом. Фото: unsplash

Роботодавці готові платити високі зарплати лікарям, менеджерам, кухарям та хатнім робітницям.

Підбірку вакансій підготувала robota.ua.

Пластичний хірург у COSMETOLOGY (Київ)

Медичний центр запрошує в команду. Вимоги до претендентів: вища медична освіта; досвід роботи від 5 років. Роботодавець пропонує: заробітну плату 50 тис. грн.

Головний механік (Рівне)

Підприємство, яке займається пошиттям спецодягу, запрошує на роботу. Вимоги до кандидатів: досвід роботи на виробництві; з великою кількістю одиниць техніки; вміння не лише налагодити роботу своїх підлеглих, а й навчити ремонтувати несправності різної складності; англійська – середній рівень, здатність вести ділове листування з іноземними партнерами та колегами. Підприємство пропонує зарплату 50 тис. грн.

Кухар у сім'ю (з проживанням) (Київ)

Обов'язки: закупи з водієм; приготування їжі для п'яти осіб; сервірування, подача; прибирання кухні, робочого місця. Вимоги: профільна освіта; досвід роботи в ресторанах преміум-сегменту; досвід роботи в сім'ях; без шкідливих звичок. Зарплата – 40-50 тис. грн.

Стоматолог-терапевт/ортопед у "RecoDent" (Київ)

Стоматологічна клініка відкриває вакансію. Від кандидатів очікується: володіння сучасними протоколами ортопедичного та терапевтичного лікування; досвід роботи не менше трьох років; комунікабельність, вміння грамотно спілкуватися з пацієнтами. Зарплата – 50 тис. грн.

Хатня робітниця-помічниця (без проживання) (Київ)

Вакансія від приватної особи. Вимоги до кандидата: гідний досвід роботи в сім'ях VIP рівня від п'яти років; тактовність, ввічливість, охайність, врівноваженість; без шкідливих звичок; стресостійкість, адаптивність, чітко витримувати субординацію; відчуття стилю та смаку, знання етикету; сумлінне ставлення до виконання обов'язків. Зарплата – 68 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фраз у описі вакансії, що свідчать про шахрайство

Керівник відділу маркетингу в IEK Україна (Київ)

Один з провідних виробників і постачальників електротехнічної продукції на території України запрошує на роботу. Від кандидатів очікується: досвід роботи на посаді керівника відділу маркетингу, Product Manager, бренд-менеджера не менше 3-х років. Заробітна плата від 50 тис. грн.

Lead Motion Designer (провідний відеодизайнер) у Playrix (Київ, Харків)

Ігрова компанія оголошує конкурс на вакансію. Є можливість працювати в одному з офісів компанії або віддалено в будь-якій точці планети. Вимоги до кандидата: наявність портфоліо; професійне володіння пакетами Adobe; знання основних принципів анімації; вміння працювати з допоміжними програмами та плагінами; знання основ композиції, розуміння монтажних правил і прийомів, почуття ритму, вміння працювати з кольором, грамотно змонтувати звук. Зарплата – 50-80 тис. грн.

Менеджер з роботи з VIP-клієнтами у FREEDOM finance (Київ)

Інвестиційна компанія шукає спеціаліста. Вимоги: наявність досвіду роботи з VIP-клієнтами від 4-х років; вміння вибудовувати довгострокові відносини; навички роботи з вимогливими клієнтами; грамотна усна та письмова мова; розуміння фондового ринку буде перевагою. Зарплата – 60 тис. грн.

Середня зарплата, яку роботодавці пропонують українцям, становить 12 тис. грн. Найчастіше шукають менеджерів з продажу, продавців, працівників держустанов, менеджерів з продажу по телефону, торгових представників з авто.

Зараз ви читаєте новину «Кому за роботу готові платити понад 50 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути