середа, 07 серпня 2019 21:10

Кому пропонують зарплату 200 тис. грн

Кому пропонують зарплату 200 тис. грн
Можна знайти вакансії з оплатою вище середньої. Переважно це робота у великих містах. Фото: Апостроф

Середня зарплата в Україні склала 10783 грн. Найбільші отримують працівники в Києві - 15650 грн. Найменше платять в Кіровоградській обл - в середньому 8574 грн, Чернігівській обл - 8578.

На сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії з оплатою вище середньої. Переважно це робота у великих містах.

Стоматолог хірург-імплантолог

Роботу пропонує столична мережа клінік. Обіцяють зарплату 200 тис. грн. Шукають досвідченого стоматолога хірурга-імплантолога. Досвід роботи від трьох років. Треба мати спеціальні сертифікати, показати зразки своїх робіт, повідомляє Work.ua.

Програміст

Ізраїльська компанія шукає програмістів, які будуть працювати у львівському офісі або віддалено. Зарплата - 100 тис. грн. Потрібно знати розмовну англійську. Кандидат повинен пройти дві співбесіди і виконати онлайн 2 завдання. На зарплату 85 тис. грн шукають програміста у Дніпрі. Робота буде пов'язана з розробкою штучного інтелекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін готує поправки до трудового кодексу: що зміниться

Комерційний директор

Транспортна компанія з Одеси пропонує 80 тис. грн зарплати, плюс бонуси. Кандидат повинен мати досвід роботи не менше 5 років, володіти навичками прогнозування та аналізу. Знати, як керувати великим колективом. Ідеально розмовляти англійською. Потрібно буде створити нову бізнес-модель підприємства, розробити стратегічні плани, тощо.

Директор із будівництва доріг

Будівельна компанія з Дніпра готова платити 90 тис. грн зарплати, плюс премії. Потрібно керувати проектами на території області. Знати технології будівництва на експертному рівні, мати досвід на схожій посаді від 3 років, уміти розподіляти бюджет. Надають службовий автомобіль. Кандидатам з інших міст будуть оплачувати оренду житла.

За перший квартал 2019 року українці витратили 655 млрд. грн. Це на 40 млрд. грн менше, ніж за останні 3 місяці 2018-го, порахували у Держстаті. Українці скоротили витрати на транспорт і продукти. Менше купували алкоголю, тютюну, побутової техніки. Стали економити на відпочинку, одязі, взутті та ресторанах.

Зараз ви читаєте новину «Кому пропонують зарплату 200 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути