вівторок, 16 січня 2018 21:10

Кому пропонують найвищу зарплату

Кому пропонують найвищу зарплату
 Українська IT-компанії UkrSoft готова платити 60 тис. грн HR-директору. Фото: OGO.ua

Віце-прем'єр Павло Розенко заявив, що середня зарплата в Україні на вересень 2018 року складе 10 тис. грн. На кінець 2017 року вона була 8750 грн.

Редакція The Point визначила топ-5 найбільш високооплачуваних вакансій січня, актуальних на даний момент і доступних для працевлаштування.

Директор департаменту продажів і маркетингу

Будівельна компанія у сфері житлового будівництва готова платити 80 тис. грн кандидату, який має успішний досвід управління маркетинговою і комерційною діяльністю компанії. Вміє розвивати бренд, вести переговори, готовий до управління комерційним блоком групи компаній.

Генеральний директор

На другому місці розмістилася вакансія компанії "Міцний дім" з оплатою 75 тис. грн. Майбутній гендиректор розвиватиме виробничо-технічну базу підприємства. Буде оновлювати асортимент продукції, запускати нові товарні групи, створювати і оптимізувати бізнес-процеси. Водночас, роботодавець гарантує конкурентоспроможний оклад плюс щорічний бонус за результатами виконання ключових показників, оплату мобільного зв'язку, компенсацію витрат на бензин.

HR-директор

Третє місце займає вакансія від української IT-компанії UkrSoft з оплатою 60 тис. грн. Роботодавця цікавить кандидат з досвідом на позиції HR-директора не менше 3-х років. Рівень володіння англійською має бути не нижче Upper-Intermediate. Володіти знаннями і розумінням системного підходу до управління персоналом на стратегічному рівні, знаннями трудового законодавства, кадрового діловодства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найнебезпечніші професії

Головний бухгалтер B2B

На четвертому місці знаходиться англомовна вакансія агентства Lugera Ukraine на зарплату в 50 тис. грн. Агрокомпанія з головним офісом в Азії запрошує на роботу фахівця, який вільно володіє англійською, має вищу фінансову освіту і досвід роботи від 5 років. Важливо, щоб кандидат знав 1C 8.2, MS Excel і IFRS.

Медсестра / Медбрат в Німеччину

Роботодавець - лікарня в Бранденбурзі шукає фахівців 21-40 років з дипломом, відмінним здоров'ям і обов'язковим знанням німецької мови на рівнях A2, B1 або B2. Готовий платити 85 тис. грн (€1800-2800) у місяць. Також оплачують курси німецької мови, повне проживання протягом навчального періоду з включеним харчуванням, щомісячні кишенькові гроші в розмірі € 150.

Якщо в Україні в середньому зарплата підніметься до 16 тисяч гривень, це надасть можливість втримати українців від трудової міграції за кордон, повідомили в уряді.

Зараз ви читаєте новину «Кому пропонують найвищу зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути