вівторок, 17 квітня 2018 21:10

Кому пропонують найбільшу зарплату

Кому пропонують найбільшу зарплату
Найбільше обіцяють платити технологам виробництва, системному інженеру і директору ресторану. Фото: Правда іф

З 1 січня 2018 року в Україні з 3200 грн до 3723 грн зросла мінімальна зарплата. У погодинному розмірі вона збільшилась на 22,41 грн. Щоправда поки обіцяного підвищення мінімалки до 4100 грн чекати не варто. У бюджеті бракує коштів.

Водночас, на сайтах пошуку роботи часто пропонують вакансії з оплатою вище мінімальної. Так, редакція The Point визначила топ-5 найбільш високооплачуваних вакансій квітня.

Керівник напрямку м'ясної промисловості

Виробник харчових інгредієнтів і рецептур для м'ясного виробництва шукає керівника м'ясної промисловості з оплатою 80 000 грн. Людина, яка претендує на посаду має мати вищу профільну освіту денної форми навчання, працювати від 5 років технологом м'ясної промисловості. Мати досвід впровадження нових інгредієнтів і технологій, проведення семінарів для технологів м'ясної промисловості, написання наукових статей. Компанія обіцяє медичне страхування, перспективу кар'єрного росту, корпоративне навчання, службовий автомобіль.

Системний інженер

Системному інженеру обіцяють заробітну плату 80 000 грн. Майбутній працівник має володіти досвідом роботи з провідними платформами серверної віртуалізації. Роботодавець пропонує офіційне працевлаштування і заробітну плату. Також п'ятиденний робочий тиждень, своєчасну оплату праці, щоденне використання іноземної мови, дружний колектив, медичну страховку, комфортний і сучасний офіс. Крім того, є можливість стажування за кордоном.

Технолог на виробництво ікри

Технологу на виробництві ікри роботодавець пропонує зарплату 70 000 грн щомісяця. Шукають фахівця, який має досвід роботи з виробництва ікри. Також знає відповідні рецептури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українським медпрацівникам знайти роботу у Польщі стане простіше

Менеджер

Менеджеру, який у телефонному режимі утримуватиме і супроводжуватиме діючих клієнтів компанії, обіцяють платити 65 000 грн. Зарплату виплачуватимуть без затримок двічі на місяць. Вона складатиметься зі ставки і бонусу за результат. Для роботи пропонують сучасний офіс, офіційне оформлення та навчання за рахунок компанії у кращих тренерів України.

Директор ресторану преміум-рівня

Шукають фахівця на посаду директора ресторану преміум-класу на зарплату в 60 000 грн. Це має бути людина з вищою освітою, досвідом роботи від 3 років на позиції керівника ресторану. Успішним кандидатам пропонують гідний рівень заробітної плати і можливості подальшого розвитку в ресторанному бізнесі.

Станом на 1 березня 2018 року в Державній службі зайнятості було зареєстровано 366,9 тис. безробітних. Місяцем раніше таких налічувалося на 16,8 тис. більше - 383,7 тис. осіб. У березні поточного року було зафіксовано 93 тис. вакансій. На одне місце претендували чотири людини, повідомили у Держстаті.

Зараз ви читаєте новину «Кому пропонують найбільшу зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути