пʼятниця, 30 грудня 2011 20:56

Клюєв скасував подорожчання приміських електричок

Клюєв скасував подорожчання приміських електричок

Перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв скасував рішення "Укрзалізниці" про підвищення тарифів на проїзд у приміському залізничному електротранспорті.

Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на прес-службу першого віце-прем'єра.

За його словами, рішення підвищувати вартість проїзду не було обґрунтованим, і його не узгоджували з Кабінетом міністрів.

Клюєв доручив Мінекономрозвитку, Мінінфраструктури, Держфіннспекції і Нацдержслужбі провести службове розслідування про порядок прийняття даного рішення "Укрзалізниці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пустили електричку навколо Києва

Перший віце-прем'єр-міністр також повідомив, що в першому кварталі 2012 року на одному із засідань уряду планується заслухати інформацію про програму розвитку приміського залізничного транспорту України.

Як повідомлялося, "Укрзалізниця" збиралася підвищити з 12 січня 2012 року тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом приміського сполучення по Дніпропетровській, Криворізькій, Запорізькій та Кримській дирекціях залізничних перевезень Придніпровської залізниці.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв скасував подорожчання приміських електричок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути