понеділок, 23 липня 2018 10:19

Київський Головпоштамт віддадуть в оренду

Київський Головпоштамт віддадуть в оренду
1,5 тис "квадратів" столичного Головпоштамту планують здати в оренду. Фото: Старый Киев

У Києві Укрпошта здає в оренду приміщення Головпоштамту. Пропонують площу 1510 "квадратів" на першому поверсі з окремим входом.

Ідеальним варіантом орендатора буде онлайн-магазин, повідомив у Facebook Дмитро Сенниченко, директор з нерухомості та інфраструктури Укрпошти.

"Ми не жадібні та не женемося виключно за гривнею. Тому обмежили види діяльності в даному приміщені, виключивши азартні ігри та ресторани-бари, а також фінансові та поштові послуги. Бо ми і самі фінансові та поштові послуги. І ще більше - ми хочемо на Головпоштамті мультибрендовий інтернет-супермаркет із контрактом про надання послуг з доставки з Укрпоштою", - написав Сенниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закривати не можна: президент "наїхав" на Укрпошту

Додав, що приміщення виставили на аукціон "Прозорро" для того, щоб підвищити ефективність використання площ. Головний зал Головпоштамту восени планують модернізувати.

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський подав у відставку. Поставив перед Кабінетом міністрів умови: можливість формування власної команди на ринкових зарплатах, політична незалежність, можливість реалізації шокових реформ, чітка стратегія. Якщо вони будуть виконані, гендиректор національного поштового оператора продовжить роботу.

Зараз ви читаєте новину «Київський Головпоштамт віддадуть в оренду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути