субота, 20 травня 2017 17:46

ІТ-компанії активно набирають нових працівників
10

День кар'єри Profit Day провели у Вінниці
Фото: Олександр Гандзій
День кар'єри Profit Day провели у Вінниці
День кар'єри Profit Day провели у Вінниці
День кар'єри Profit Day провели у Вінниці
День кар'єри Profit Day провели у Вінниці

У Вінниці провели День кар'єри "Profit Day". У трьох залах готелю "Оптіма" провідні компанії презентували себе і набирали на роботу. Протягом дня відбулося більше 20 тренінгів та лекцій, які провели фахівці у сфері ІТ, розвитку та іноземних мов, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Найбільше у нас ІТ-компаній, які шукають собі працівників. Разом з ними представлені навчальні заклади, які готують спеціалістів цього напрямку. Невід'ємною вимогою успішних компаній є іноземна мова, тому ми запросили школи, які допомагають вчити її.

Гості нашого заходу мають можливість напряму розпитати про умови праці та навчання у цих представників. Деякі компанії приймають резюме та проводять співбесіди. Це шанс влаштуватися на роботу вже сьогодні. Лекції та семінари проводять програмісти і дизайнери. Вони розраховані на людей різного рівня підготовки. Можуть брати участь ті, хто зовсім не мав нічого спільного зі сферою ІТ, але хоче до неї потрапити. Є корисні лекції і для тих, хто вже працює і може підвищити свій рівень. Обмежень ні для кого немає, програмістами стають зразу після закінчення школи. Є нова спеціальність тестувальників програмного забезпечення, то туди навпаки намагаються взяти людей з певним життєвим досвідом", - каже співорганізатор програми Ірина Канєва.

День кар'єри відвідали випускники шкіл, студенти вузів та безробітні старшого віку. Взяти участь у всіх заходи програми можна було безкоштовно.

"Зараз працюю з графікою, але не виключаю перекваліфікацію на веб-дизайн. Найбільше мене сьогодні цікавлять вакансії і навчання. Тут є хороші пропозиції, я поговорив з консультантами і зараз визначаюся", - каже вінничанин Олександр Бедзік.

Після Вінниці, День кар'єри проведуть в Тернополі, Дніпрі та Львові.

У Вінниці відкрили один з найбільших в Україні музеїв науки. На тисячі квадратних метрах розмістили кілька залів з експонатами, які можна торкатися руками. Основні закони фізики, біології та анатомії тут пояснюються на практиці.

"У Вінниці не має центру, який би міг не тільки розважати, але й розвивати. В музеї більше 150 експонатів. Згодом вони будуть оновлюватися. Це дуже важливо, що наука популяризується серед людей практичними прикладами", - каже директор музею Наталя Івахненко.

Зараз ви читаєте новину «ІТ-компанії активно набирають нових працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути