Ексклюзиви
пʼятниця, 13 жовтня 2017 10:00

Готовність до зимового періоду будемо проводити тільки на об'єктах - глава Укрзалізниці Кравцов

Готовність до зимового періоду будемо проводити тільки на об'єктах - глава Укрзалізниці Кравцов
Глава "Укрзалізниці" Євген Кравцов заявив, що зробить все, аби зимовий спецодяг співробітникам компанії видали вже у жовтні-листопаді, як це повинно бути

Нарада керівництва Укрзалізниці щодо підготовки до зими пройшла на технічній пасажирській станції Дарниця, повідомляє прес-служба компанії. За словами глави Укрзалізниці Євгена Кравцова, перевіряти стан залізничних об'єктів набагато ефективніше безпосередньо на місцях, а не на основі звітів.

Євген Кравцов вислухав начальників департаментів і поставив завдання забезпечити в повному обсязі в зимовий період поїзди вугіллям для опалення, а також сформувати достатній його запас у регіональних філіях. Особливу увагу керівник Укрзалізниці приділив наявності спецодягу для працівників компанії, готовності котелень і пунктів обігріву.

"Ми побачили дві найгостріші проблеми - це питання забезпечення вугіллям, за яким зараз вкрай низькі показники. І друге - це питання, пов'язане із забезпеченням зимового спецодягу. Я б дуже не хотів, щоб зимовий одяг видавали нашим співробітникам у лютому, а не в жовтні-листопаді, як це повинно бути. Ми зробимо все, щоб так не сталося", - зазначив Кравцов.

Крім того, глава Укрзалізниці зажадав у найкоротші терміни забезпечити всі поїзди миючими засобами, так як в зимовий період питання чистоти поїздів особливо важливе.

"Це питання зараз вкрай важливе, а ми виявили дуже серйозний провал з найбанальнішого і найважливішого напряму - це миючі засоби для забезпечення якогось мінімального рівня чистоти в поїздах. Я не розумію, як цього не може бути в порядку денному", - підкреслив Євген Кравцов.

В цілому, як повідомили керівники департаментів, на сьогоднішній день відсоток готовності Укразілзниці до зими становить 97%. Істотні відставання лише по Південно-Західній залізниці, на усунення яких і робив акцент Євген Кравцов.

Приємна новина для провідників у зимовий період - на наступний рік планується ввести новий зимовий одяг від виробників форми для МВС. Вона буде кардинально нового дизайну і пошита з більш теплої і дихаючої тканини. На даний момент вже є два зразка - чоловічий і жіночий.

"Будемо йти від шинелей - це все в минулому", - заявив глава Укрзалізниці.

Також Євген Кравцов зазначив, що з введенням нового графіку руху поїздів, який почне діяти з 10 грудня, будуть пропонуватися пасажирам нові сервіси, такі як харчування в поїздах далекого прямування, і градація поїздів за категоріями: комфорт, стандарт і економ у нових поїздах.

Він також розповів, що керівники кількох депо вирушили до Мінська для обміну досвідом про технології миття поїздів зі своїми білоруськими колегами, які досягли в цьому вагомого успіху.

Зараз ви читаєте новину «Готовність до зимового періоду будемо проводити тільки на об'єктах - глава Укрзалізниці Кравцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути