пʼятниця, 17 березня 2017 21:10

Гонтарєва створить конкурента "великої четвірки" - Дубинський

Гонтарєва створить конкурента "великої четвірки" - Дубинський
Олександр Дубинський. Фото: MediaSapiens - Детектор медіа

Журналіст і блогер Олександр Дубинський стверджує, що Валерія Гонатрева після відходу з посади глави НБУ створить аудиторську компанію конкурента "великої четвірки".

Про це він пише на Facebook.

Таке твердження Дубинський зробив після заяви Гонтарєвої на щорічній конференції інвесткомпанії "Драгон Капітал" у Києві про переоцінку обсягів кредитів, виданих ПриватБанком.

"Звернули увагу, як з часом змінюється позиція Гонтарєвої про розмір інсайдерського кредитного портфелю у Приватбанку? На момент націоналізації кращий банкір Східної Європи оцінювала розмір кредитів, виданих акціонерами ПБ акціонерам ПБ - в 97% портфеля. Зараз оцінка змінилася і складає всі 100%", - зазначив Дубинський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Знайдіть технократа" - Гонтарева про свою відставку

"Всі 100% були операції з пов'язаними особами, навіть 3% не знайшли", - заявила Гонтарєва.

"Така точність і очевидний професіоналізм в оцінці говорить тільки про одне, на горизонті замаячив реальний конкурент аудиторських компаній "великої четвірки" в особі Валерії Олексіївни. І цілком ймовірно, коли вона закінчить свою чудову кар'єру в Нацбанку, то зможе забрати звідти своїх не менш талановитих співробітників, і створити свою аудиторську компанію. Навіть бачу цю вивіску десь у Вашингтоні. Аудит з великої літери Г", - написав Дубинський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Великою четвіркою" називають чотири найбільших у світі компаній, що надають аудиторські та консалтингові послуги - PricewaterhouseCoopers, Deloitte, Ernst & Young, KPMG.

Зараз ви читаєте новину «Гонтарєва створить конкурента "великої четвірки" - Дубинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути