понеділок, 30 грудня 2019 22:18

Голова "Укрзалізниці" Кравцов оголосив про свою відставку

Голова "Укрзалізниці" Кравцов оголосив про свою відставку
Кравцов оголосив про свою відставку з посади голови "Укрзалізниці". Фото: 24tv.ua

Голова правління Укрзалізниці Євген Кравцов припиняє контракт із компанією, щоб почати роботу в публічному державному секторі.

"Вже на початку 2020-го року, після розгляду мого звернення на засіданні наглядової ради щодо припинення контракту в зв'язку з переходом на роботу у публічному державному секторі, я впевнений, що залізнична родина залишиться близькою для мене", йдеться на сайти Укрзалізниці.

Голова правління додав, що подробиці щодо зміни роботи повідомить "після прийнятих формальних рішень".

У своєму зверненні на сайті "з нагоди свята" Кравцов також згадав про конфлікт Укрзалізниці та Міністерства інфраструктури, щодо якого "точиться багато розмов". За його словами, між компанією і відомством – виключно конструктивні відносини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця закупить 40 американських локомотивів

Раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що наглядова рада "Укрзалізниці" розгляне питання звільнення Кравцова на наступному тижні.

Тоді ж Кравцов застерігав, що стратегічні державні підприємства, такі як "Укрзалізниця" та "Нафтогаз України", не можуть бути залежними від політичних настроїв та рішень, які "змінюються щогодини".

Кабмін призначив Кравцова головою правління "Укрзалізниці" в січні 2019 року. Термін контракту з Кравцовим закінчується в 2021 році. Однак ще з початку грудня обговорюється тема його звільнення.

Зараз ви читаєте новину «Голова "Укрзалізниці" Кравцов оголосив про свою відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути