середа, 11 грудня 2019 21:10

Де заробити перед Новим роком

Де заробити перед Новим роком
Перед новорічними святами з'являється багато вакансій для дідів Морозів. Фото: 20 хвилин

Перед новорічними святами різко зростає кількість вакансій для аніматорів, ведучих, продавців, пакувальників та покоївок.

Так, чоловіку віком 25-35 років на святі у дитячому садку пропонують працювати дідом Морозом. Досвід роботи з дітьми обов'язковий. Графік плаваючий, але кількість замовлень велика, пише The Point.

Щоб провести новорічні свята та корпоративи, шукають ведучих. Роботодавець обіцяє зарплату 250 грн за 30 хв, або 400 грн за 1 год. Надає костюми та трансфер.

Також шукають експедитора з акторськими здібностями. Наприклад, у Луцьку є можливість проводити розважальні програми для дітей віком до 10 років з понеділка по п'ятницю у школах та дитсадочках. Проживання та харчування – за рахунок фірми. На роботу можуть взяти навіть студента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли українці отримуватимуть такі зарплати, як в Польщі

Перед святами більше роботи пропонують продавцям, касирам, пакувальникам. Вакансії є у магазинах побутової техніки, супермаркетах. Працівників шукають у магазини подарунків.

Є можливість працювати на гірськолижному курорті - на Драгобраті, у Буковелі. Шукають офіціантів, барменів, масажистів, покоївок, сушистів, кухарів, адміністраторів.

На тимчасову роботу до кінця 2019-го треба швейцар у столичний ЦУМ. Працювати доведеться 3 год. на день. Потрібно зустрічати гостей біля центрального входу, дарувати посмішки та святковий настрій відвідувачам універмагу, вітати зі святами.

В Україні найбільше населення зайняте в торгівлі. В галузі працює 3 654 700 осіб. У сільському господарстві нараховують 2 937 600 працівників, передає Держстат.

Зараз ви читаєте новину «Де заробити перед Новим роком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути