пʼятниця, 11 березня 2011 18:56

Газ для населення подорожчає ще на 26%

Газ для населення подорожчає ще на 26%

НАК "Нафтогаз Україна" планує у кінці опалювального сезону на 26% підвищити тарифи на газ для населення. Про це на брифінгу в Харкові повідомив голова правління НАК "Нафтогаз України" Євген Бакулін.

"Ми говорили, що збільшення тарифів планомірне. Планували збільшення на 26% у кінці опалювального сезону, щоб якомога менше, щоб це підвищення не вдарило по малозабезпечених верствах населення", - сказав Є.Бакулін, якого цитує УНІАН.

Глава "Нафтогазу" наголосив, що кошти від збільшення тарифів будуть спрямовані на вирішення проблеми житлово-комунального господарства України. "Справді, це йде на вирішення проблем, на вирішення проблем у комунальному господарстві, щоб люди гарантовано побачили своє забезпечення і теплом, і газом, і гарячою водою", - сказав він.

Нагадаємо, проект Меморандуму української влади до Міжнародного валютного фонду передбачає збільшення НКРЕ до липня 2011 року цін на природний газ для населення загалом на 30%.

Раніше НКРЕ постановами від 13 липня 2010 року збільшила з 1 серпня минулого року на 50% відпускні ціни на природний газ для населення і ціну газу для підприємств теплоенергетики, що забезпечують опалювання і гаряче водопостачання населення.

Зараз ви читаєте новину «Газ для населення подорожчає ще на 26%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути