Ексклюзиви
середа, 31 серпня 2011 14:07

Фонд держмайна удвічі зменшив ціну ювелірного заводу

Фонд держмайна удвічі зменшив ціну ювелірного заводу

Фонд держмайна (ФДМ) знизив початкову ціну продажу на аукціоні цілісного майнового комплексу Київського державного підприємства "Ізумруд" (раніше Київська фабрика з виробництва алмазів) в 2,3 раза в порівнянні з раніше встановленою - до 31,9 млн грн.

Згідно з оголошенням ФДМ, опублікованому у виданні "Відомості приватизації", повторний аукціон призначено на 27 жовтня 2011 року. Попередній, призначений на 30 грудня 2010 року, не відбувся через те, що в ньому взяв участь лише один претендент за мінімально необхідних двох.

Умови продажу об'єкта не змінилися.

Умови конкурсу передбачають збереження покупцем профілю основних видів діяльності підприємства і забезпечення подальшого функціонування виробництва на суму не менше $ 1,6 млн; інвестування в закупівлю алмазного сировини і забезпечення виробництва ювелірних виробів у розмірі $ 18 млн.

Крім того, покупець повинен буде зберегти кількість робочих місць на заводі, що існував на 31 травня 2011 року, і створювати нові робочі місця. Станом на перше півріччя 2011 року середньооблікова чисельність працівників підприємства становила 308 осіб.

За даними ФДМ, до складу цілісного майнового комплексу КГП "Ізумруд" входять 23 об'єкти нерухомості в Києві. Підприємство також має дві земельні ділянки - в Києві площею 4,69 га по вул. Сім'ї Сосніних, 11 і в центрі смт. Рокитне Рівненської області площею 0,746 га по вул. Незалежності, 11.

Серед основних видів діяльності підприємства "Ізумруд" - виробництво ювелірних виробів, здача в оренду власного майна, роздрібна торгівля годинниками ті ювелірними виробами та ін.

Статутний капітал КГП "Ізумруд" становить 52,068 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Фонд держмайна удвічі зменшив ціну ювелірного заводу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути