четвер, 31 березня 2022 16:07

Ferrexpo придбала партію препарату L-тироксин для лікування щитоподібної залози

Ferrexpo придбала партію препарату L-тироксин для лікування щитоподібної залози
Компанія Ferrexpo закупила медичний препарат L-тироксин. Його видаватимуть безкоштовно у Горішніх Плавнях на Полтавщині. Фото: Ferrexpo

Компанія Ferrexpo закупила медичний препарат L-тироксин для пацієнтів із захворюваннями ендокринної системи міста Горішні Плавні на Полтавщині. Партію вже доставили в місто. Препаратів дотстаньо для забезпечення жителів міста, працівників компанії Ferrexpo та внутрішньо переміщених осіб. Про це Gazeta.ua повідомили в пресслужбі компанії.

На запит медичних закладів Горішніх Плавнів доставлено препарат L-тироксин у дозуванні 50 мг, 75 мг і 100 мг. Препарати видаватимуть пацієнтам безкоштовно через медичні заклади міста й сімейних лікарів. Працівники компанії Ferrexpo також будуть забезпечені препаратом у медико-санітарній частині за місцем роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Ferrexpo надає безкоштовний доступ до своєї навчальної платформи

"В Україні на сьогодні спостерігається певний дефіцит ліків для тиреоїдної терапії, які необхідні пацієнтам з хворобами щитоподібної залози. Зокрема, це медикаменти з діючою речовиною левотироксин. Це життєво необхідні препарати, які за призначенням лікаря потрібно приймати щодня на постійній основі. Завдяки сприянню керівництва компанії Ferrexpo ми знайшли постачальника в Німеччині, закупили L-тироксин та організували доставку в Україну", - повідомила головна лікарка медико-санітарної частини компанії Ferrexpo Ірина Рудометкіна.

Як повідомляють у Міністерстві охорони здоров'я, найближчим часом очікуються додаткові поставки L-тироксину до аптек країни.

Рада Директорів групи Ferrexpo виділила фінансування на забезпечення гуманітарних потреб нашої країни у розмірі $7,5 млн. Також продовжує стежити за поточною ситуацією в Україні та оперативно надавати підтримку мешканцям міста Горішні Плавні, працівникам компанії, а також жителям Полтавської та інших областей України.

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю є виробництво й експорт високоякісних залізорудних окатків, які використовують у виробництві сталі. Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером окатків серед країн колишнього Радянського Союзу. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК.

Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнаму, а також США.

Зараз ви читаєте новину «Ferrexpo придбала партію препарату L-тироксин для лікування щитоподібної залози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути