середа, 06 травня 2015 13:58

Евакуація українців в Непалі обійшлася державі у понад 7 мільйонів гривень

Евакуація українців в Непалі обійшлася державі у понад 7 мільйонів гривень
hromadske.tv

Кабмін виділив МЗС, Міноборони та МВС 7,4 мільйона для здійснення невідкладної евакуації громадян України з Непалу, у тому числі для відшкодування витрат, пов'язаних із здійсненням евакуації.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну від 29 квітня 2015 р. № 409-р., - пише "Європейська правда"

Згідно із документом, уряд виділив МЗС 360 тисяч гривень, Міноборони 6,75 млн гривень, Міністерству внутрішніх справ (Державній службі з надзвичайних ситуацій) 280,65 тисяч гривень для здійснення невідкладної евакуації громадян України з території Федеративної Демократичної Республіки Непал.

Крім того, Міністерству фінансів доручено здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету та забезпечити перерахування Міністерству оборони коштів в іноземній валюті, необхідних для польоту літака поза межами України, з валютного рахунка Державної казначейської служби.

Як зазначається у документі, до 1 липня 2015 року подати Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству фінансів та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з пунктом 1 цього розпорядження.

Зараз ви читаєте новину «Евакуація українців в Непалі обійшлася державі у понад 7 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути