понеділок, 05 червня 2017 10:43

Експерт розповів, скільки буде коштувати відпочинок на морі

Експерт розповів, скільки буде коштувати відпочинок на морі
Найдорожчі курорти в Одесі та в Одеській області обійдуться в 1000 гривень з людини.Фот:travel.tochka.net

Цього року відпочинок на морі обійдеться мінімум 350 гривень з людини на день. Найдорожчі курорти в Одесі та в Одеській області обійдуться в 1000 гривень з людини.

"Відпочинок подорожчав через ріст мінімальної зарплати та комунальних послуг. Ціни виросли на третину. Найдешевше ліжко-місце буде коштувати 60 гривень на добу. Але тим, хто їде на такі умови треба розраховувати, що то голі стіни, часто зроблені з гіпсокартону. Туалет надворі, а душ нагріватиметься під сонцем", - розповів Gazeta.uaтуристичний експерт Андрій Рожко.

Цього року найбільш туристів поїдуть відпочивати в Одеську область. Найменше на Херсонщину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця запускає прямий потяг до двох чорноморських курортів

"Такий розподіл зв'язаний із транспортним сполученням. Приміром, щоб дістатися Азовського моря на Херсонщині слід їхати потягом до Новоолексіївки, а його скоротили. Замість нього їде потяг на Генічеськ, квитки на який вдвічі дорожчі. Для родини це відчутно, тому вони не поїдуть. Найкраще транспортне сполучення з Одесою. Але, найбільше сімейних путівок продаємо в Затоку, Кароліно- Бугаз та Грибівку", - продовжує Рожко.

Номер без зручностей цього року обійдеться у 200 гривень. Зі зручностями та сучасними меблями 700 гривень на трьох людей за добу. Харчування на особу обійдеться в 150 гривень на день в економ- варіанті та 400 гривень з харчуванням у ресторані.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, скільки буде коштувати відпочинок на морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути