пʼятниця, 14 грудня 2012 10:44

ДУСя дала 1,5 мільйона на VIP-риболовлю в Криму

ДУСя дала 1,5 мільйона на VIP-риболовлю в Криму
Фото: ukranews.com

Кримський природний заповідник ДУС 6 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ДП "Віллір" на реконструкцію форельного господарства на кордоні "Веселий".

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Вартість угоди склала 1,64 млн грн.

Як зазначається у повідомленні, до кінця року за кошти державного бюджету повинні провести реконструкцію орієнтовно 2 км під'їзної дороги до сусіднього кордону "Чорна річка", огорожі території Форельного господарства, форельних ставків верхнього та нижнього каскадів, водозабірного колодязя, кормокухні та інкубатору, а також двох перехідних мостів, альтанки з облаштуванням 15-ти посадкових місць. Окрім того в плані зазначене облаштування зовнішнього освітлення та відеонагляду.

Нагадаємо раніше цього року заповідник уже замовляв реконструкцію кордону "Чорна річка". Йшлося про влаштування труби для водостоку під проїжджою частиною, огорожу довжиною 1 км, металеві ворота, облаштування альтанки, барбекю та "пункту харчування"на 182,6 кв м, а також очистку прилеглого ставка від наносів. Підряд вартістю 3,43 млн грн також отримав "Віллір".

"Таким чином на будівельні роботи в заповіднику за цей рік вже виділили 5,07 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Компанія "Віллір" є дочірнім підприємством російського ТОВ "Петро-софт" (Санкт-Петербург), яке займається гуртовою торгівлею косметикою та парфумерією.

Кримський природний заповідник здавна є територією полювання та риболовлі перших осіб держави. За царської Росії тут був "Заказник імператорських полювань", за Союзу – Кримське державне заповідно-мисливське господарство, куди  полювати і вудити рибу приїжджали генеральні секретарі.

Сьогодні заповідник знаходиться у розпорядженні Державного управління справами, яке обслуговує президента України, Верховну раду, Кабінет міністрів, Апарат президента, Раду нацбезпеки та оборони й інші держоргани.

Зараз ви читаєте новину «ДУСя дала 1,5 мільйона на VIP-риболовлю в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути