четвер, 20 травня 2021 12:53

Дмитро Ковпак: відгуки про Бізнес з Китаєм

  Дмитро Ковпак знайшов оптимальну модель для роботи і почав власний бізнес з Китаєм
Дмитро Ковпак знайшов оптимальну модель для роботи і почав власний бізнес з Китаєм

Всі щось продають і всі щось купують. Не дарма є всім відомий вислів: торгівля - двигун прогресу. І саме зараз, як ніколи раніше, найоптимальніший час для старту бізнесу з Китаєм. Багато чому в цьому сприяла ситуація в світі, яка прискорено навчає людей купувати абсолютно будь-які товари в інтернеті. І розвиток в сфері інтернет комерції йде семимильними кроками, а ті хто раніше за всіх адаптується під ринок і знайде найкращі пропозиції і товари, той зможе зняти всі вершки.

Всім відомо, що більшість товарів зараз виробляють саме в Китаї, а потім зі своєю накруткою, яка часом сягає в 200-300%, продають на наших ринках і навіть деколи не виходячи з дому. Цю кухню і всю специфіку випробував на собі і відмінно знає Дмитро Ковпак - експерт з бізнесу з Китаєм №1.

Свій шлях у сфері бізнесу з Китаєм Діма Ковпак почав ще у 2008 році. У той час він був ще одним з першопрохідців у сфері масового продажу товарів з Китаю через інтернет. Інтернет ринок - це було ще щось нове і викликало у більшості людей страх. Це зараз люди вже настільки звикли, що купують в інтернеті практично все, починаючи від сірникової коробки до автомобіля.

Перед тим як почати навчати бізнесу з Китаєм Діма відчув усі підводні камені у цій сфері на собі. Адже тоді практично не було в кого щось запитати ні щодо того, як продавати, ні щодо того, що продавати і які є нюанси і тонкощі при взаємодії з китайцями.

І тільки пройшовши важкий шлях проб і помилок і витративши десятки тисяч доларів власних грошей на рекламу і всілякі тестування гіпотез Дмитро Ковпак знайшов оптимальну модель для роботи і почав власний бізнес з Китаєм і дуже сильно в цьому досяг успіху.

Дізнавшись про досвід Діми багато хто почав звертатися до нього за консультаціями, допомогою і сприянням, і коли це почало набувати масовість - Дмитро вирішив створити онлайн школу, яка відома для всіх, як: Фабрика по бізнесу з Китаєм від Ковпака. Учнями якої тільки за останні 8 років стали вже більше 9700 учнів з 19 країн світу, які залишають свої позитивні відгуки про Фабрику на множинних сайтах і форумах в інтернеті.

Зараз Фабрика - це авторська програма навчання товарному бізнесу з Китаєм онлайн і оффлайн. З 2013 року Діма допрацьовує і покращує цю програму постійно. Це професійно упакований 7 річний досвід в покроковий і ефективний алгоритм дій, пройшовши який, будь-який учень зможе почати власний бізнес з Китаєм і заробляти маржу в 200-300% на товари при мінімальних вкладеннях або навіть зовсім без них. При цьому на фабриці вас можуть навчити не тільки онлайн продажу, але і офлайн повністю під ключ, що може заощадити вам десятки і сотні тисяч доларів, якщо ви тільки починаєте свій шлях у цій сфері.

Дмитро Ковпак відгуки

Зараз в інтернеті ви можете знайти сотні відгуків і кейсів про роботу Фабрики і про Діму Ковпака. Всі учні продовжують спілкуватися між собою перебуваючи в ком'юніті, де вони обмінюються власним досвідом і діляться успішними кейсами, які їм вдалося досягти пройшовши Фабрику по бізнесу з Китаєм.

І вже на наступному тижні Діма проведе новий вебінар і набір учнів для тих, хто хоче почати свій бізнес і знайти кращі товари з можливістю високої націнки і надійних постачальників, інформацію про яких ви отримуєте під час проходження навчання у Діми.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Ковпак: відгуки про Бізнес з Китаєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути