пʼятниця, 31 липня 2020 13:52

Для підприємців в Україні запустять освітній серіал

Для підприємців в Україні запустять освітній серіал
Серіал "Фінансова грамотність для підприємців" наразі доступний на платформі "Дія.Бізнес". Фото: Pixabay

Освітній серіал "Фінансова грамотність для підприємців" запустило Міністерство цифрової трансформації України за підтримки IFC та Світового банку.

Серіал розкриває практичні теми та інструменти для підприємців, заявила заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

"Серіал "Фінансова грамотність для підприємців" - унікальний в своєму підході до розуміння базових основ управління фінансами. Його матеріали містять 12 вступних серій, де у простому форматі для підприємців буде обговорене аспекти управління фінансами разом з експертом бізнес-фінансів та засновником агенції Consulting Solutions Agency Андрієм Якшиним", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держава у смартфоні: українців безкоштовно навчать цифрової грамотності

За її словами, у стрічці розповідатимуть про те, що таке виручка, прибуток та операційні витрати, чим відрізняється прибуток та гроші, що таке касові розриви та як їх подолати, що таке баланс і чому він важливий, як порахувати точку беззбитковості та інше.

Також у межах курсу підприємці отримають 11 документів із шаблонами та покроковими інструкціями, 8 спеціальних серій, де підприємець разом з експертом на конкретному прикладі зможе побудувати фінансову модель бізнесу в Excel.

Учасникам курсу також запропонують додатково ознайомитись із матеріалами від експертів із приватного сектора щодо залучення грантів, кредитів, інвестицій, а також як відшукати альтернативне фінансування для власного бізнесу.

Серіал "Фінансова грамотність для підприємців" наразі доступний на платформі "Дія.Бізнес".

Освітній серіал про кібербезпеку під назвою "Кіберняня" представило Міністерство цифрової трансформації. У серіалі розповідають про те, як мінімізувати ризики втрати конфіденційної інформації, попередити кібератаку або кібершахрайство, а також як відновитися після дій зловмисників, повідомила пресслужба відомства.

Зараз ви читаєте новину «Для підприємців в Україні запустять освітній серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути