четвер, 01 жовтня 2020 18:07

Державний банк зменшить комісію за надання послуг

Державний банк зменшить комісію за надання послуг
Тариф за зняття готівки з корпоративних карток і карток "Ключ до рахунку" складе 1%. Фото: unsplash

Приватбанк з 1 жовтня знижує комісію для ФОПів і юридичних осіб за прийом готівки в терміналах самообслуговування. Також він скасовує тарифи за післяопераційне обслуговування.

Відсьогодні комісія за внесення коштів через термінали самообслуговування знижується з 7 до 5 грн, через касу - до 20 грн, незалежно від суми зарахування.

Для стимулювання безготівкових операцій та cashless, з 1 жовтня тариф за зняття готівки з корпоративних карток і карток "Ключ до рахунку" складе 1%, а за нецільове поповнення готівкою корпоративних карток і карток "Ключ до рахунку" - 0,5%, пише Finclub.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Приватбанк" почне видавати іпотеку під 9,99%

З 1 жовтня Приватбанк скасовує тарифи за післяопераційне обслуговування, тобто проведення операцій після закінчення банківського дня. Комісія за проведення платежів корпоративних клієнтів на рахунки в інших банках складе 3 грн за платіж, а тариф на внутрішньобанківські платежі залишається безкоштовним.

В Україні скорочується кількість операцій з готівкою. У першому півріччі 2020-го кількість безготівкових операцій досягла 86,1%. Їхня сума становила 982,9 млрд грн, або 55,1% суми усіх операцій із картками. Торік за аналогічний період цей показник становив 49,4%.

Зараз ви читаєте новину «Державний банк зменшить комісію за надання послуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути