четвер, 04 квітня 2019 15:10

Державний банк вляпався у скандал

Державний банк вляпався у скандал
Шахраї вкрали 22 тис. грн з кредитного рахунку, а Приватбанк проігнорував ситуацію навіть після заяви у поліцію. Фото: АиФ-Украина

Клієнт Приватбанку звинуватив держбанк у причетності до шахрайської схеми.

На порталі Мінфін постраждала залишила відгук. Скаржиться, що шахраї вкрали 22 тис. грн з кредитного рахунку, а Приватбанк проігнорував ситуацію навіть після заяви у поліцію, передає Politeka.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приватбанк попередив клієнтів про шахраїв

"Карту заблокували, сказали звернутися в поліцію. Оператори пояснили, що як тільки буде довідка з поліції, а не просто наші слова, гроші відразу спишуть. Якщо покриємо кредит, то гроші неодмінно повернуть. Ну і де хочу запитати гроші? Карту шахраїв теж заблокували і сказали, що не підставна, з людиною спілкувалися. Але чомусь банк свої ж кредитні гроші перервати не хоче", – написала постраждала.

За її словами, колишні співробітники Приватбанку могли за гроші "зливати" базу даних. Адже існує безліч подібних історій.

Верховний суд України виніс вердикт у справі про суперечку між ПриватБанком і іпотечним позичальником, який не хотів платити комісію "за надання фінансового інструменту". Комісія за дану послугу становить 0,2% від суми кредиту і нараховується щомісяно. Верховний суд визнав таку комісію незаконною. Адже вона безпосередньо не пов'язана з наданням кредиту.

Зараз ви читаєте новину «Державний банк вляпався у скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути